Keystone logo
Porto Business School

Porto Business School

Porto Business School

Introduktion

UNIVERSITETET I PORTO

Universitetet i Porto (U.Porto) blev grundlagt i 1911 og er et af de 200 bedste europæiske universiteter ifølge de seneste internationale rangordningssystemer. Et af de mest internationale af Portugals universiteter, U.Porto har et fuldt udstyret campus indlejret i byen, som garanterer en optimal akademisk, videnskabelig og også social og kulturel oplevelse.

Porto Business School" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/49/49037_portobusinessschool.png" alt="Porto Business School" />

Grunde til at vælge alt="Porto Business School

Med en konsekvent tilstedeværelse på Financial Times-ranglisten siden 2011, alt="Porto Business School er en af de bedste europæiske handelsskoler (#62, i 2016) og en af de 30 bedste business schools, når det kommer til Custom og Open Executive Education . En prisvindende skole, i de seneste år alt="Porto Business School har opnået flere internationale anerkendelser:

  • AMBA's Entrepreneurship Award (2012, 2014)
  • AMBA's MBA Student of the year (2014)
  • John Molson MBA Case Competition (2015, 2011)
  • Idea2Product Competition/Univ.Texas-Austin(2010)

alt="Porto Business School er resultatet af et aktivt partnerskab mellem universitetet i Porto og 36 virksomheder, nationale og internationale - som gør det muligt for skolen at balancere mellem kvaliteten og stringens af akademiet og den virkelige virksomhedsverden, hvilket gør alt=" Porto Business School til et sandt laboratorium for at udforske, hvordan man bedst anvender førsteklasses ledelseskoncepter til den virkelige forretningsverden.

alt="Porto Business School er handelshøjskolen ved det største portugisiske universitet, Portos universitet. Dens mission er at undervise i kandidatkurser og avanceret ledelsesuddannelse, komplementære aktiviteter med permanent involvering inden for anvendt forskning og forretningsservice. alt="Porto Business School samler færdighederne og erfaringerne fra det tidligere EGP-UP og ISFEP, et lederuddannelsesprojekt, som blev udviklet med succes inden for det økonomiske fakultet. Som en grundlæggende ressource har alt="Porto Business School et lærerstab med lang erfaring i undervisning og forskning, fra universitetet i Porto (økonomi, ingeniørvidenskab, jura og psykologi og uddannelsesvidenskabelige fakulteter), hvortil to andre undervisningskategorier er tilføjet : ledere med akademisk uddannelse og solid erhvervskarriere, og lærere fra udenlandske universiteter, nemlig nordamerikanske (Central Florida, Massachusetts, Miami og New Orleans) og europæiske (bl.a. London Business School og Business Institute). Disse forbindelser til lignende udenlandske skoler, som i nogle tilfælde har eksisteret siden 1988, sikrer en høj internationalisering i deres aktiviteter.

Din livsforandrende rejse starter her.

Porto

En by af iværksættere er Portugals næststørste by og en af landets førende økonomiske og industrielle centre. Stærkt forbundet med handel og kærlighed til frihed - så meget, at den kaldes Cidade Invicta (Ubesejret by), Porto er kendt for charmen ved sit historiske centrum (UNESCOs verdensarv siden 1996), men også for sin dynamik - den 21. århundrede Porto er en moderne og pulserende by, der aldrig stopper. Dens grønne områder og sportspladser, dens omfattende offentlige transportsystem og dens travle kultur og natteliv gør den til en sjov og spændende by, 24 timer i døgnet. I løbet af de sidste par år er Porto også blevet en havn for besøgende fra hele verden. Porto er et rigtigt gå-til-sted, og to gange blev Porto valgt som "Bedste europæiske destination" af European Consumers Choice, og blev af The Guardian i 2015 betragtet som en af de 40 bedste destinationer. Når det kommer til mode og design, slår Porto endda Paris, ifølge Bloomberg, som for nylig har erklæret byen som Europas Hot New Shopping Capital.

Placeringer

  • Porto

    Avenida Fabril do Norte, 425 Matosinhos Portugal, 4460-312, Porto

Spørgsmål