Keystone logo
Pebble Hills University

Pebble Hills University

Pebble Hills University

Introduktion

Pebble Hills University

Pebble Hills Universitet er en virkelig international og karriere-fokuserede universitet, som tilbyder online bachelor, master og ph.d.-programmer hovedsageligt til voksenelever. Klasseværelse-baserede programmer er også tilgængelige via vores netværk af partnere over hele verden.

En virkelig International University

Pebble Hills University er et team af dedikerede fagfolk, akademikere og intellektuelle, som er omhyggelige i deres områder og har arbejdet hårdnakket at gøre PHU en virkelig grænseoverskridende universitet.

Fjernundervisning og Global Klasseværelser

Pebble Hills University har kombineret funktionerne i både åbne, virtuelle og boot camp ved at oprette vellykkede partnerskaber med respektable uddannelsesorganisationer i Asien og Afrika, der har problemer med at kommunikere med centre for forskning og udvikling i de udviklede lande.

Desuden er det en af ​​de førende universiteter i verden til at tilbyde meget nyttige programmer til studerende og professionelle. Universitetet tror på at yde et højt uddannelsesniveau ved hjælp af den nyeste teknologi med høje akademiske standarder. Vi har gode teammedlemmer til at støtte de studerende for at give den bedste uddannelse i verden. Over hele verden, vi har de uddannelsesmæssige partnere og vores anerkendelser i hele verden bevise, at vi er førende inden for uddannelsesområdet.

Læreproces i PHU

Du vil opleve forskellige måder at fjernundervisning med Pebble Hills Universitet, som passer til dine behov, for eksempel: Asynchronous Levering, synkron Levering, Interaktiv eLearning Technology med lyd, Credit for Test og andre eLearning / Fjernundervisning tilbydes af vores strategiske partnere.

Globalt netværk

Pebble Hills University har læringscentre eller agenter i hjertet af nogle af verdens mest indflydelsesrige markeder for forskellige programmer:

  • Hongkong - business, ledelse, psykologi, coaching, Engineering programmer
  • Indien - TESOL, TEFL, Educational Administration, Early Education, Pre-og primær undervisning
  • UK og Mellemøsten - Healthcare Management, International Supply Chain og Ledelse

Hos PHU, vil du være i stand til at udforske muligheden for at opnå en overkommelig, akkrediteret og anerkendt grad gennem PHU baseret på vores partnerskab med forskellige universiteter akkrediteret af forskellige akkrediteringsagenturer.

Realkompetencer Vurdering

PHU acceptere kreditter overføre generøst og vi tilbyder masser af online kurser primært i Business, Ledelse, Økonomi, Samfundsvidenskab, Informationsteknologi og Project Management. Rimelige er også vores største bekymring. Vores online-kurser er overkommelige for at sikre de fleste mennesker kan nydt godt af at få en uddannelse. Vi tildeler kredit for dit liv / erhvervserfaring og også faglig udvikling kurser. Scholarship og fleksible rate er tilgængelige for at sikre du ikke ville tøve med at studere på grund af dine økonomiske bekymringer

.

Globale studerende og tidligere studerende

Vores kandidater arbejder på udestående lokale virksomheder og multinationale selskaber såsom HSBC, Prudential, Holiday Inn, Sun Life Financial, Allied American University, Schlumberger, Pfizer, Hotwire Forsikring, SITA, KG Group, Manulife Financial, Philip Life Assurance aktieselskab, G4S Cash Solution, American University of Beirut. osv

Vejen frem

For at håndtere den konkurrenceprægede marked, der arbejder voksne er ivrige efter at studere. Du skal forsøge at indpode de færdigheder af udvælgelse og vedligeholdelse af mål i livet. Mens afsætte dine energier i forfølgelsen af ​​akademisk ekspertise, bør gøres en betydelig indsats for åndelig udvikling. Da det i tider med stress, ville dette give dig den meget nødvendige indre styrke til at fortsætte med din mission. Den bedste undersøgelse mode for erhvervsaktive voksne ville være fjernundervisning, hvilket er praktisk for dem at balancere deres arbejde, familie og studier.

Global virksomhed er i vækst, det er derfor, du har brug for en global institution med en radikal outlook til uddannelse. På grund af et uddannelsessystem baseret på virkelige verden værdier, den opnåede viden kan indarbejdes nemt og mere praktisk i det pågældende område.

Placeringer

  • USA Online

    USA Online, USA

    Spørgsmål