Keystone logo
Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Introduktion

Penn State Dickinson Law er forpligtet til at producere professionelle advokater udstyret med den doktrinære viden, praktiske færdigheder og udenretslige kompetencer, der er nødvendige for at udmærke sig i et stadig mere globalt juridisk marked. Kendetegnene ved en Dickinson Law-uddannelse er en innovativ læseplan, der fra den allerførste dag i jurastudiet er stærkt afhængig af erfaringsmæssig læring for at forberede vores studerende til at praktisere jura og et indbydende og støttende samfund. Grundlagt i Carlisle, Pennsylvania, i 1834, er Dickinson Law den ældste advokatskole i Pennsylvania og den femte ældste i landet. I over 186 år har Dickinson Law-kandidater inkluderet landets mest fremtrædende advokater, dommere, regerings- og virksomhedsledere og juridiske undervisere. Vores fusion i 1997 med Penn State udvidede vores omdømme, netværk og fællesuddannelser - der supplerer Dickinson Laws arv som en innovativ leder inden for erfaringsuddannelse. For at sikre, at vi kan tilbyde praktisk træning for vores studerende, har Dickinson Law begrænset hver LL.M. årgang på 20 studerende. Denne bevidst lille klassestørrelse sikrer, at studerende får fokuseret opmærksomhed fra fakultetet, garanterer rigelige muligheder for at lære i praksisindstillinger og opfylder lovskolens løfte om bedst at placere sine studerende for at sikre beskæftigelse på en konkurrencedygtig markedsplads.

Grundprincipper Fakultetet for Penn State Dickinson Law har vedtaget følgende kerneprincipper, som afspejler og styrer institutionens værdier og ambitioner:

 1. At inddrage i vores studerende hele spektret af konkrete advokatfærdigheder, der er nødvendige for at fungere som juridiske fagfolk på det lokale, statlige, nationale, tværnationale og internationale niveau i det 21. århundrede.
 2. At deltage i en konstant søgen efter viden og visdom, som vi ikke kun deler med vores studerende, men også med juridiske fagfolk, lærde, politikere og andre, i overensstemmelse med Penn State's rolle som et forskningsuniversitet i verdensklasse.
 3. At villigt bidrage med vores tjenester til universitetet og til lokale, statslige, nationale og internationale bestræbelser på at forbedre den globale forståelse, vores studerendes liv og trivsel og den verden, hvor de vil leve.
 4. At stræbe dagligt efter at skabe en følelse af fællesskab og gensidig støtte mellem og blandt fakulteter, studerende og personale og i vores interaktioner uden for lovskolen.

Curriculum

LL.M. programmet er en 24-kredit, et akademisk år studieforløb. Studerende skal tilmelde sig mindst 12 point pr. Semester og må ikke tilmelde sig mere end 17 point pr. Semester. Programmets grundlæggende kurser introducerer dig til vores unikke analytiske metoder. Studerende kan derefter vælge kurser fra vores "The Lawyer As ..." læseplan divideret med specialiserede fagområder og oprette personlige spor baseret på interesseområder. LL.M. studerende kan tilmelde sig et rigt udvalg af kurser, der tilbydes i lovskolens læseplan, herunder et fokuseret studieforløb inden for et af nedenstående specialiserede felter:

 • Voldgift, mægling og forhandling
 • Forretningsret
 • Forfatningsmæssig og administrativ lov
 • Straffelov og procedure
 • Cyberret, databeskyttelse og informationssikkerhed
 • Ældste lov
 • Sundhedslov og politik
 • Intellektuel ejendom og innovation
 • International Trial Advocacy
 • Offentlig interesse lov
 • Sikkerhedslov
 • Skattelovgivning
 • Advokatforsøg og retssag

LL.M. Uafhængig undersøgelse og erfaringsmæssig læring LL.M. studerende kan tage uafhængige studiekurser i op til 3 point i et semester og ikke mere end i alt 4 point i løbet af de to semestre i LL.M. program. Studerende i LL.M. Programmet kan også tage en hvilken som helst af en bred vifte af oplevelsesmæssige færdighedskurser. Med godkendelse fra associeret dekan for akademiske anliggender, LL.M. studerende kan også tilmelde sig pro bono oplevelsesmæssige læringskurser, der tilbydes på lovskolen. LL.M. studerende, der er kvalificerede til praktikophold eller har tilladelse til at arbejde i USA, kan også tilmelde sig praktikprogrammer. E-mail Emily Michiko Morris med spørgsmål om deltagelse. studerende kan ansøge om at blive i et tredje semester med juridisk undersøgelse med det formål at gennemføre et erfaringsmæssigt læringsprogram eller forberede sig på en amerikansk advokateksamen.

Praktikophold Fordi Dickinson Law School ligger mindre end 20 miles fra statens hovedstad og mindre end to timer fra Washington, DC, har vores studerende mulighed for at praktisere med nationale advokatfirmaer; statslige organer på lokalt, statsligt og føderalt niveau private virksomheder; og nonprofit organisationer - og dermed gøre en fornemmelse af bymæssige, forstæder og landlige juridiske samfund.

Dickinson-juriststuderende lærer af et særpræget og dedikeret fuldtidsfakultet suppleret med et supplerende fakultet med praktiserende advokater og dommere. Det er betydningsfuldt, at næsten alle fuldtidsansatte fakultetsmedlemmer har brugt mange år på at udøve jura og fortsætter med at engagere sig nationalt og internationalt med advokatbranchen gennem pro bono retssager, mægling, rådgivende komiteer og stipendier. Fakultetet mener, at deres videnskabelige missioner og undervisningsmissioner skal være supplerende. Som engagerede forskere accepterer de, at det at have en solid forståelse af teori er uundværlig for vores studerendes evne til at fungere som juridiske fagfolk i et stadig mere globalt, forskelligt og sofistikeret juridisk miljø. Fakultetet er fuldt ud forpligtet til samfund og til at støtte vores studerendes succes. Længe før det blev på mode, omfavnede fakultetet en åben-dør-politik, der tilskyndede studerende til at komme forbi fakultetets kontorer uden en planlagt aftale.

Et inklusivt fællesskab Vi mener, at mangfoldighed beriger alles uddannelsesmæssige erfaring. Vi er så engagerede i at byde folk på forskellige kulturer og livsstil, da vi skal forberede dem til at blive den næste generation af praktiske advokater. Som et inklusivt samfund definerer Dickinson Law diversitet bredt til at omfatte racemæssige og etniske minoriteter, kvinder, handicappede, medlemmer af LGBTQ-samfundet, veteraner, førstegenerationsstuderende, voksne elever og alle andre, der har oplevet underordnet, marginalisering eller isolation i akademiske lokalsamfund på grund af deres identitetsstatus. Vi er glade for at støtte en række studerende affinitetsorganisationer, såsom:

 • Black Law Students Association (BLSA)
 • Latino / a Law Student Association (LLSA)
 • Asian Pacific American Law Students Association (APALS)
 • Militær lov Caucus (MLC)
 • OutLAW (LGBTQ + studenterforeningen)
 • Women's Law Caucus (WLC)

Desuden integrerer Dickinson Laws kernekurser forskellige perspektiver og undersøger relevansen af ​​mangfoldighed i loven, den juridiske proces og praksis. Gennem lovskolens kurrikulære tilbud og sine ekstracurricular aktiviteter kan Dickinson Law studerende udvikle kulturelle kompetencer og bedre forstå mindretals synspunkter.

Alumni Network Ikke kun vil du blive en del af denne lange og stolte arv fra Dickinson Law-kandidater, men du vil også blive medlem af Penn State alumni-netværk på mere end 725.000 - det største aktive, kontingent-betalende alumni-netværk i verden. Dickinson Law har LL.M. alumner, der arbejder over hele verden.

Career Services For at hjælpe eleverne med at forhandle dagens udfordrende arbejdsmarked tilbyder Dickinson Law en række ressourcer, der går ud over traditionelle karriereydelser. De omfattende netværk af loyale alumner fra både Penn State og Dickinson Law er forpligtet til at hjælpe vores studerende med at lykkes i deres ønskede erhverv. Dickinson Law graduates nyde givende karriere i forskellige områder af lov praksis, såvel som i erhvervslivet, regeringen og akademiet.

Indlæggelser

Visumkrav

Placeringer

 • 150 South College St., Carlisle, PA 17013, , Carlisle

Spørgsmål