Keystone logo
Pamplin College of Business, Virginia Polytechnic Institute and State University Deltid MBA-program
Pamplin College of Business, Virginia Polytechnic Institute and State University

Deltid MBA-program

Abingdon, USA

Request duration

Request teaching languages

Deltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Får "Pamplin Edge" i din karriere

 • Lær af de bedste og være blandt de bedste
 • Vælge fra en serie på fem koncentrationer for at specialisere
 • Få adgang til en af ​​de mest aktive alumnenetværk i USA og på hele kloden
 • Adgang til toppen arbejdsgivere for praktik og permanent beskæftigelsesmuligheder

Det Pamplin MBA-program på Virginia Tech tilbyder studerende en ekstraordinær lærerig oplevelse, med kvalitet og udfordring, der forventes af en veletableret, fuldt akkrediteret MBA-program. Vi tilbyder:

 • Små klasser med personlig opmærksomhed
 • Exceptionel værdi for din investering
 • Den # 63 rangeret program på verdensplan (US News & World Report 2007)

Virginia Tech Master of Business Administration program i det nationale Region Hovedstaden kombinerer midler af universitetets Blacksburg campus med adgangen til Washington, DC, byområdet. Det tilbyder den kvalitet og udfordring, som du ville forvente af en veletableret program, der er fuldt akkrediteret af AACSB internationale, Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business. Og det er specielt designet til brug for den fuldtidsansatte professionelle, som gør sig fortjent til de MBA på en fleksibel tidsplan, deltid eller fremskyndes.

Den typiske studerende indskrevet i programmet, er 29 år gammel med 9 års erhvervserfaring. Den gennemsnitlige bachelor GPA og GMAT score, henholdsvis 3,3 og 620. Ninety-fem procent af de studerende har faglige erhvervserfaring og 35% af de studerende er internationale studerende. Den mandlige-til-kvinde-forholdet er 60% til 40%.

Indlæggelser

Det Pamplin MBA-program i National Region Hovedstaden indkalder ansøgninger fra potentielle studerende med interesse i at forfølge den grad på fuld tid, deltid eller uafklaret (Commonwealth campus) status. Med mere end 55 kurser, der udbydes hvert år, studerende er i stand til at færdiggøre uddannelsen på fuld tid i to år eller udvide deres kursusplan til maksimalt fem år på en del tid. En typisk deltid studerende aflægger eksamen i omkring tre og et halvt år. Desuden kan de studerende valgte Commonwealth Campus alternativ inden at være fuldt optaget i programmet. I dette tilfælde vil de studerende blive indskrevet i kun én MBA grundforløb. Dette tillader ansøgeren at færdiggøre hans / hendes ansøgning pakke og komme i betragtning for den regelmæssige indlæggelser status i et fremtidigt semester. Studerende kan tilmelde løbet af efteråret, forår eller sommer semestre.


Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Master of Business Administration (M.B.A.)
  • Chicago, USA
 • Babson MBA på fuld tid
  • Wellesley, USA
 • Blended Learning MBA - Miami
  • Miami, USA