We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

© ©Nobel International Business School
Nobel International Business School

Nobel International Business School

Nobel International Business School

Introduktion

NiBS er en privat handelshøjskole i Ghana. Det blev grundlagt for at gøre en forskel med en ny form for uddannelsesmodel designet til at imødekomme ledernes behov. NiBS programleveringsmodel er designet omkring travle ledere, nem at opleve, innovativ og fremadskuende.

Vores grundlæggende forudsætning er, at der er en ny daggry for Afrika, der kræver lederskabskreativitet for at dukke op og skinne. Afrika har brug for ledere med avancerede kognitive ledelsesevner for at opdage begrænsningerne ved den nuværende ledelsespraksis, udvikle dyb indsigt i, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer.

Hvorfor en doktorgrad er det rigtige for dig

Der er mange grunde til, at ledere som dig påtager sig denne byrdefulde opgave, idet de kender deres tid og økonomiske krav til et højere uddannelsesprogram. Interview med vores studerende antyder, at:

 • Mange vil bevise for sig selv, at de kan opnå den højeste akademiske kvalifikation og blive tanke-ledere i deres erhverv.
 • De fleste ønsker at efterlade en varig arv - producere en afhandling, der skaber et nyt bidrag til forretningsledelsens viden og praksis i Afrika.
 • Nogle vil demonstrere over for deres børn og børnebørn værdien af uddannelse og hårdt arbejde - at du kan opnå alt, hvad du tænker på.
 • Andre ønsker at opbygge ny viden og færdigheder for at komme videre i deres karriere eller forgrene sig til nye karrierer som rådgivning eller undervisning.
 • Andre ønsker at gå ud over at lære om eksisterende viden til et helt nyt niveau - skabe og dele ny viden og praksis for at ændre, hvordan virksomheder fungerer.
 • Nogle ønsker på et eller andet tidspunkt at forfølge en akademisk karriere for at hjælpe studerende med at kvalificere sig til den virkelige verden.
 • Uanset hvad, deres grunde til, at alle vores studerende ønsker at opbygge en bedre verden ved at stille nye og interessante spørgsmål, opdage nye svar, nye ideer, viden og praksis for at forbedre forretningspraksis og samfund.

Nobel International Business School","author_url":"","source":""}" alt="164150_164040_NiBS-0001.jpeg" />

164150_164040_NiBS-0001.jpeg

Hvorfor vælge NiBS

Flere og flere seniorledere vælger at fortsætte deres udenlandske doktorgradsstudier hos NiBS, fordi vi forstår de bekymringer og udfordringer, som travle ledere står over for i at påtage sig opgaven med at være doktorand, herunder:

 • Jonglerer med arbejde, familie og forsøger at presse ind i doktorgradsstudiet
 • Uanset om du får den support, du har brug for, for at navigere gennem programmet eller ej
 • Uanset om du kan gennemføre programmet med succes
 • Uanset om du kan tjene din grad i den krævede periode

Vision

At blive anerkendt som den førende praksisorienterede handelshøjskole i Afrika, der udvikler, uddanner og træner forretningsledere og fagfolk gennem hele deres karriere.

Mission

Vores mission er at være førende inden for udvikling af tankeledere, der har sindvaner - på samme tid fleksible og indsigtsfulde, informeret af erfaring og alligevel orienteret mod innovation, så de kan være agenter for både økonomisk velstand og transformerende social forandring i Afrika.

Vores løsninger på dine bekymringer og udfordringer

Vi var banebrydende for det eksekutive doktorgradsprogram i Afrika. Som en ny handelshøjskole startede vi fra et rent skifer, så vi gjorde tingene anderledes for at skabe en ledervenlig Graduate-On-Time (GOT) -model, der tager sig af dine bekymringer og udfordringer, herunder

 • Kreativt programdesign og -levering - med den travle leder i tankerne - Hvert kursus leveres over 2-3 dage (torsdag, fredag og lørdag) hvert par måneder. For en doktorgrad deltager du i cirka 35 dages undervisning i hele det 3-årige program. Programplanen er givet dig langt i forvejen, så du kan planlægge din travle tidsplan.
 • Fuldtidsstipendiat - Under aftalte politiske retningslinjer hjælper stipendiater på fuld tid dig døgnet rundt i forskning og artikelsøgning (om nødvendigt), dataindsamling og analyse, udførelse af opgaver osv.
 • Rettidig afslutning - Du starter specialet / projektet fra dag 1 - vi hjælper dig i første klasse med at udvikle dit emne - ingen spild af tid på at finde emner. Vi kombinerer kurser med specialeskrivning ved at sikre, at alle dine opgaver er relateret til din afhandling. Programmet er blevet tilbudt i Ghana i de sidste 5 år af NiBS. Halvfjerds ledere fra Ghana, Nigeria og andre afrikanske lande har allerede dimitteret fra programmet i de sidste 2 år.
 • Kombination af kursusarbejde og speciale - Vi kombinerer kursusarbejde med specialeskrivning ved at sikre, at alle dine opgaver er relateret til din afhandling. Dette sikrer hurtig og rettidig afslutning ved at undgå de problemer, der er forbundet med den traditionelle metode til afslutning af afhandlingen.
 • Specialskrivningsworkshops - I traditionelle skoler er speciale at skrive, ad hoc og ensom. Vi arrangerer specialskrivningsworkshopper, der hver varer to til tre dage ad gangen, for at give professorer og stipendiater mulighed for at støtte skrivningen af din afhandling i en formel skoleindstilling.
 • Høj gradueringsgrad - Indtil videre opnår vi en gradueringssuccesrate på ca. 85% pr. Kohorte. I de sidste to år har vi gradueret 77 seniorledere fra Ghana, Nigeria og andre afrikanske lande.
 • Stipendium - Vi tilbyder stipendier af betydelig værdi til studerende, der opfylder visse betingelser samt fleksible betalingsbetingelser.

Nobel International Business School","author_url":"","source":""}" alt="164151_164041_NiBS-0002.jpeg" />

164151_164041_NiBS-0002.jpeg

Placeringer

 • Accra

  Accra, Ghana

  Spørgsmål