Keystone logo
Neuroscience Business School

Neuroscience Business School

Neuroscience Business School

Introduktion

Neuroscience Business School, som er baseret i Barcelona, Spanien, tilbyder MBA-programmer, mastergrader, grader og subsidierede kurser, online og/eller ansigt til ansigt, for virksomheder, både på spansk og engelsk.

Vi er den første handelsskole, der specialiserer sig i Business-programmer med bidrag fra nye neurovidenskabelige teknologier i alle programmer. Alle vores programmer inkluderer en del af Business Mindfulness, som hjælper vores elever med at øge deres produktivitet og kreativitet.

Vi forbereder vores studerende til at tilpasse sig verdensændringerne i forretningsøkosystemet. Vi undrer os over, hvorfor uddannelse skal være den samme, hvis forandringen er en konstant i vores verden. Uddannelsessektoren kræver også ændringer! Og Neuroscience Business School tilbyder uddannelse tilpasset det virkelige og nuværende liv.

Neuroscience Business School er et fællesskab, hvor du kan:

 • Få en uddannelse til det 21. århundrede
 • Få dit maksimale personlige, faglige og sociale potentiale
 • Kom i kontakt med mennesker, der værdsætter de samme ting som dig
 • Få viden om neurovidenskab til iværksættere og ledere
 • Lær at træffe effektive beslutninger

De vigtigste funktioner i Neuroscience Business School -fællesskabet:

 • Målorientering
 • Lidenskab
 • Innovation
 • Kreativitet
 • Empati
 • Ledelse
 • Det åbne sind
Vi specialiserer os i programmer for ledere og iværksættere i det 21. århundrede

Forskel fra Neuroscience Business School

Forskellen mellem Neuroscience Business School og andre handelsskoler er, at vi tilføjer nye neurovidenskabelige værktøjer til erhvervsprogrammer. Vi tilbyder tidssvarende og praktisk undervisning.

Vision af Neuroscience Business School

Formålet med NBS er at tilbyde erhvervsuddannelse gennem avancerede værktøjer og teknikker.

Neuroscience Business School Mission

Giv eleverne den mest opdaterede læring, så de kan opnå en succesfuld professionel oplevelse.

Vi fokuserer på at udvikle vores elevers personlige færdigheder og faglige færdigheder.

Vi lærer vores elever at træne i praksis, der sigter mod at fremme essentielle vaner for at nyde optimal mental og fysisk sundhed og at have den modstandsdygtige styrke og energi, der er nødvendig for handling.

Neuroscience Business School Uddannelse

Neuroscience Business School tilbyder to typer klasser: ansigt til ansigt i Barcelona, Spanien og live online. I alle vores klasser har vi den perfekte kombination af teori og praksis. Klasserne er meget dynamiske.

Neuroscience Business School har skabt et streaming klassesystem, der får vores elever til at føle, som om de var i undervisning ansigt til ansigt. Online klasser minder meget om offline kurser, den eneste forskel er, at vores studerende ikke behøver at rejse.

Vores værdier

Personlig undervisning for hver elev

Vores studerende lærer ikke kun at være optimalt analytiske, kreative, innovative og dynamiske i handling, men også at handle inden for rammerne af moralske værdier, der er universelt accepteret som gode for menneskehedens fremskridt.

Innovation

Uddannelsessystemet ændrer sig meget hurtigt, det du lærte for et år siden har måske ikke nogen vægt, eller det kan endda være forældet. Derfor tilpasser vi på NBS hvert semester vores uddannelser, så vores studerende kan få den rette uddannelse.

Fleksibilitet

Vi har lavet et blandet system af vores programmer, som hjælper vores studerende med at dele studier med deres arbejde. Selvom vi er ret strenge med systemet med lektier og deadlines, så vores elever kan nå deres mål.

Ansættelse og praktik

Fremtidig beskæftigelse er målet for enhver uddannelse. NBS bekymrer sig om, at alle studerende har succes fagligt, og vi gør vores bedste for at gøre det.

Fra første undervisningsdag har hver elev adgang til Jobbank. Neuroscience Business School hjælper dig:

 • tilpasse dit CV;
 • find praktikpladser, mens du studerer;
 • at finde et job.

Vi kender arbejdsmarkedets behov. Vi samarbejder med adskillige virksomheder for at hjælpe vores studerende med at få det bedste job.

Vi samarbejder også med Michael Page, Page Personal og Club Marketing Barcelona. Det hjælper vores studerende med at få praktikpladser og job. Alle Neuroscience Business School studerende og alumner kan bruge Job Bank-tjenesterne.

Vi tilbyder:

 • Ajourførte programmer tilpasset markedets behov.
 • Masterclass om, hvordan man får et job.
 • Direkte kontakt med internationale virksomheder og anbefalinger.
 • Job- og praktikservice.
 • Vejledningssessioner.

Selvom vi er nødt til at understrege, at professionel succes også afhænger af den studerende: deres færdigheder, indstilling og lyst til at få et job.

Akkreditering

Neuroscience Business School programmer er akkrediteret af SWISS School of Business Research , som er akkrediteret af Eduqua, samt UCAM, et statsanerkendt universitet i Spanien. Eduqua er det første kvalitetscertifikat i Schweiz for offentlige og private uddannelsescentre.

Indlæggelser

Ansøgningsproces:

Fase 1 - Online ansøgning

For at indsende onlineansøgningen: vedhæft de nødvendige dokumenter, tilmeld dig videointerviewet og betal et registreringsgebyr på 30 euro.

Liste over dokumenter:

 • Pas eller ID
 • CV (på engelsk eller spansk)
 • Seneste akademiske karakterudskrift
 • Motivationsbrev

Fase 2 - Videointerview

Varighed 30 min - 60 min. Ingen forberedelse nødvendig.

Fase 3 - Resultat af ansøgningen

Efter to eller tre hverdage, efter at have modtaget testresultaterne, vil du modtage en e-mail om, hvorvidt du anses for at være berettiget. Ved et positivt svar har du 15 hverdage til at betale for pladsreservationen.

Etape 4 - Pladsreservation

Når du er accepteret til programmet, skal du betale det tilsvarende tilmeldingsgebyr. Du kan foretage betalingen via en bankoverførsel.

Du skal foretage betalingen inden den sidste dato for terminen nævnt i optagelsesmailen. Der refunderes ikke det indbetalte beløb efter tilmelding.

I tilfælde af visumafvisning, der ikke kan henføres til NBS, returneres det annullerede beløb på grund af reservation af en plads ikke.

Trin 5 - Endelig betaling

Du skal foretage den fulde betaling. Du kan foretage betalingen via en bankoverførsel.

Der er to betalingsmetoder:

 • Enkeltbetaling med rabat. Hvad skal gøres 10 dage før første dag for kandidatuddannelsens start
 • Betaling i rater. Det skal gøres i de første 5 dage i hver måned. I denne forbindelse skal du give os besked, hvis du foretrækker at betale i rater inden den første dag i starten af masteren og give os det tilsvarende dokument

Visumkrav

Vi giver alle vores studerende mulighed for at erhverve et studentervisum, hvis det er nødvendigt for on-campus og hybridprogrammer.

Processen er enkel:

 1. Søg den ønskede uddannelse på NBS.
 2. Efter at du har modtaget acceptbrev og betalt registreringsgebyret, sender vi dig de originale dokumenter, der kræves fra vores skole for at få studievisum.
 3. Dernæst skal du forberede og præsentere dine dokumenter for den spanske ambassade eller det generelle konsulat i dit land. Listen over dokumenter kan variere afhængigt af landet. Rådfør dig med ambassaden for at kende kravene.
 4. Når du modtager en afgørelse og dit pas, får du et tildelt visum, der er gyldigt i 90 dage.

Placeringer

Placeringer
 • Passeig de Gracia, 21, 08001, Barcelona

Spørgsmål