Keystone logo
Neuro Business School

Neuro Business School

Neuro Business School

Introduktion

Neuro Business School er baseret i Barcelona, Spanien, tilbyder MBA-programmer, mastergrader og bachelorgrader, online og/eller ansigt til ansigt på engelsk.


Vi er den første handelsskole, der specialiserer sig i Business-programmer med bidrag fra nye neurovidenskabelige teknologier i alle programmer. Alle vores programmer inkluderer en del af Business Mindfulness, som hjælper vores elever med at øge deres produktivitet og kreativitet.


Vi forbereder vores elever til at tilpasse sig verdensændringerne i erhvervsøkosystemet. Vi undrer os over, hvorfor uddannelse skal være den samme, hvis forandringen er en konstant i vores verden. Uddannelsessektoren kræver også ændringer! Og, Neuroscience Business School, tilbyder uddannelse tilpasset det virkelige og nuværende liv.

Neuro Business School er et fællesskab, hvor du kan:

 • Få en uddannelse til det 21. århundrede
 • Få dit maksimale personlige, faglige og sociale potentiale
 • Kom i kontakt med mennesker, der værdsætter de samme ting som dig
 • Få viden om neurovidenskab til iværksættere og ledere
 • Lær at træffe effektive beslutninger

Nøglefunktionerne i Neuro Business School fællesskabet:

 • Målorientering
 • Lidenskab
 • Innovation
 • Kreativitet
 • Empati
 • Ledelse
 • Det åbne sind

Vi specialiserer os i programmer for ledere og iværksættere i det 21. århundrede

Forskel fra Neuro Business School

Forskellen mellem Neuro Business School og andre business schools er, at vi tilføjer nye neurovidenskabelige værktøjer til business-programmer. Vi tilbyder tidssvarende og praktisk undervisning.

Vision for Neuro Business School

Formålet med NBS er at tilbyde erhvervsuddannelse gennem avancerede værktøjer og teknikker.

Neuro Business School Mission

Giv eleverne den mest opdaterede læring, så de kan opnå en succesfuld professionel oplevelse.

Vi fokuserer på at udvikle vores elevers personlige færdigheder og faglige færdigheder.

Vi lærer vores elever at træne i praksis, der sigter mod at fremme essentielle vaner for at nyde optimal mental og fysisk sundhed og at have den modstandsdygtige styrke og energi, der er nødvendig for handling.

Neuro Business School Uddannelse

Neuro Business School tilbyder to typer klasser: ansigt til ansigt i Barcelona, Spanien, og live online. I alle vores klasser har vi den perfekte kombination af teori og praksis. Klasserne er meget dynamiske.

Neuro Business School har skabt et streaming klassesystem, der får vores elever til at føle, som om de var i undervisning ansigt til ansigt. Online klasser minder meget om offline kurser, den eneste forskel er, at vores studerende ikke behøver at rejse.

Vores værdier

Personlig uddannelse for hver elev

Vores studerende lærer ikke kun at være optimalt analytiske, kreative, innovative og dynamiske i handling, men også at handle inden for rammerne af moralske værdier, der er universelt accepteret som gode for menneskehedens fremskridt.

Innovation

Uddannelsessystemet ændrer sig meget hurtigt, hvad du lærte for et år siden har måske ikke nogen vægt, eller det kan endda være forældet. Det er derfor på NBS, vi tilpasser vores programmer hvert semester, så vores studerende kan modtage den relevante uddannelse.

Fleksibilitet

Vi har lavet et blandet system af vores programmer, som hjælper vores studerende med at dele studier med deres arbejde. Selvom vi er ret strenge med systemet med lektier og deadlines, så vores elever kan nå deres mål.

Beskæftigelse og praktikpladser

Fremtidig beskæftigelse er målet for enhver uddannelse. NBS bekymrer sig om, at alle studerende har succes fagligt, og vi gør vores bedste for at gøre det.

Fra første undervisningsdag har hver elev adgang til Jobbank. Neuro Business School vil hjælpe dig:

 • tilpasse dit CV;
 • find praktikpladser, mens du studerer;
 • at finde et job.

Vi kender arbejdsmarkedets behov. Vi samarbejder med adskillige virksomheder for at hjælpe vores studerende med at få det bedste job.

Vi samarbejder også med Michael Page, Page Personal og Club Marketing Barcelona. Det hjælper vores studerende med at få praktikpladser og job. Alle Neuro Business School studerende og alumner kan bruge Jobbankens tjenester.

Vi tilbyder:

 • Opdaterede programmer tilpasset markedets behov.
 • Masterklasser om, hvordan man får et job.
 • Direkte kontakt med internationale virksomheder og anbefalinger.
 • Job og praktik service.
 • Undervisningsforløb.

Selvom vi skal understrege, at professionel succes også afhænger af eleven: deres færdigheder, indstilling og lyst til at få et job.

Akkreditering

Neuroscience Business School-programmer er akkrediteret af SWISS School of Business Research , som er akkrediteret af Eduqua . Eduqua er det første kvalitetscertifikat i Schweiz for offentlige og private uddannelsescentre.

Indlæggelser

Ansøgningsproces:

Fase 1 - Online ansøgning

For at indsende onlineansøgningen: vedhæft de nødvendige dokumenter, tilmeld dig videointerviewet og betal et registreringsgebyr på 30 euro.

Liste over dokumenter:

 • Pas eller ID
 • CV (på engelsk eller spansk)
 • Seneste akademiske karakterudskrift
 • Motivationsbrev

Fase 2 - Videointerview

Varighed 30 min - 60 min. Ingen forberedelse nødvendig.

Fase 3 - Resultat af ansøgningen

Efter to eller tre hverdage, efter at have modtaget testresultaterne, vil du modtage en e-mail om, hvorvidt du anses for at være berettiget. Ved et positivt svar har du 15 hverdage til at betale for pladsreservationen.

Etape 4 - Pladsreservation

Når du er accepteret til programmet, skal du betale det tilsvarende tilmeldingsgebyr. Du kan foretage betalingen via en bankoverførsel.

Du skal foretage betalingen inden den sidste dato for terminen nævnt i optagelsesmailen. Der refunderes ikke det indbetalte beløb efter tilmelding.

I tilfælde af visumafvisning, der ikke kan henføres til NBS, returneres det annullerede beløb på grund af reservation af en plads ikke.

Trin 5 - Endelig betaling

Du skal foretage den fulde betaling. Du kan foretage betalingen via en bankoverførsel.

Der er to betalingsmetoder:

 • Enkeltbetaling med rabat. Hvad skal gøres 10 dage før første dag for kandidatuddannelsens start
 • Betaling i rater. Det skal gøres i de første 5 dage i hver måned. I denne forbindelse skal du give os besked, hvis du foretrækker at betale i rater inden den første dag i starten af masteren og give os det tilsvarende dokument

Visumkrav

Neuro Business School er en international handelsskole med studerende fra flere lande.

Et langtidsstuderende visum, type D, er påkrævet for alle udlændinge, der planlægger at studere i Spanien, undtagen statsborgere i Den Europæiske Union og statsborgere i Island, Schweiz, Liechtenstein og Norge.

Processen for at få et visum er ret enkel:

 • Først skal du søge om optagelse på NBS på din valgte uddannelse. I tilfælde af accept af registreringen fra NBS og registreringsgebyret er betalt, sender NBS den relevante dokumentation.
 • Dernæst skal eleven udarbejde dokumentationen og fremvise den på den spanske ambassade eller generalkonsulat i bopælslandet.
 • Listen over nødvendige dokumenter kan variere afhængigt af bopælsland, så det er tilrådeligt at konsultere ambassaden på forhånd. Visummet vil vare i 90 dage.

Når du er i Barcelona, har du 1 måned til at registrere dig (optælling) og kunne ansøge om et midlertidigt opholdskort. EU-borgere skal ansøge om NIE, og ikke-EU-borgere skal ansøge om TIE.

Den studerende vil have støtte fra NBS gennem hele forløbet. Hver NBS-studerende vil modtage et studiekort og et års medlemskab af Club Marketing Barcelona, hvilket vil gavne dig ved at være en del af et vigtigt netværksnetværk.

Statistik

  Studenterklæringer

  Placeringer

  • Barcelona

   Passeig de Gracia, 21, 08001, Barcelona

  Spørgsmål