Keystone logo
Neapolis University Pafos

Neapolis University Pafos

Neapolis University Pafos

Campus funktioner

Livet på universitetets campus

Livet på Neapolis University Campus er en unik oplevelse, som de studerende nyder meget under deres studier, og det fører til en opbygning af dyrebare øjeblikke og minder, der varer hele livet, mens de studerende udvikler sig akademisk og socialt. Neapolis University er forpligtet til at skabe et praktisk og sikkert miljø og har etableret et mangfoldigt, flersproget, multikulturelt universitetssamfund, som respekterer og forbedrer den frie udveksling af ideer og livsstile.

Placeringen af universitetets campus, de forskellige faciliteter og tjenester skaber det ideelle miljø til at fremme viden, arbejde og studieliv, så hver studerende kan berige sine oplevelser under sine studier.

Campus er bekvemt placeret i hjertet af byen med mange faciliteter inden for gåafstand, såsom busstoppesteder, banker, strande, barer & restauranter, et indkøbscenter og caféer.
Der er daglige busruter, der forbinder byen og tilbyder forbindelser til alle andre byer og lufthavne.

Hvorfor Paphos

Kombinationen af den historiske fortid med den moderne verden, det milde middelhavsklima, strandene, den naturlige skønhed, den fremragende transport til udlandet samt de mange tjenester, byen tilbyder, gør Paphos til et ideelt sted at studere.

En af de største fordele ved at studere på Neapolis University Paphos er, at uddannelsesinstitutionen ligger i hjertet af en af de mest spændende kystbyer i Europa. Paphos har en permanent befolkning på omkring 77.800 indbyggere.

 • Paphos er en by fuld af unge, og den har en af de højeste andele af unge mellem 18 og 35 år sammenlignet med andre cypriotiske byer.
 • Paphos er en moderne europæisk multikulturel by, der byder folk fra hele verden velkommen, uanset etnisk, social eller religiøs oprindelse.
 • Paphos er på UNESCO's verdensarvsliste som et krydsfelt mellem mennesker og ideer med arkæologiske steder, der vidner om en ubarmhjertig march gennem 9000 års historie og kultur.
 • Paphos er et internationalt turistmål takket være den unikke kombination af natur, historie og mildt middelhavsklima. Direkte fly mellem Paphos og store græske byer som Athen, Patra, Thessaloniki og Chania.

121839_cyprus-4135015_640.jpg

  Placeringer

  • Paphos

   2 Danais Avenue 8042 Paphos Cyprus, , Paphos

  Spørgsmål