Keystone logo
National Chengchi University International MBA
National Chengchi University

International MBA

0 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

* samlede honorar

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

International MBA

Den NCCU internationale MBA er den førende fuldt akkrediteret engelsksprogede Master of Business Administration business program, der tilbydes af National Chengchi College of Commerce. Vi er det første program i Taiwan til at tilbyde et fuldt anerkendt Masters of Business Administration helt på engelsk.

Vi tilbyder alle kursus undervisning i engelsk med særligt fokus på Asien-Pacific business dynamik, og tværkulturel forståelse. Halvdelen af ​​de studerende og fakultetet er lokale Taiwan borgerne, og den sidste halvdel er fra repræsenterer en forskelligartet blanding af folk fra mere end 35 lande på 5 kontinenter.


IMBA studerende er forpligtet til at udfylde et minimum på 42 point til at opgradere. Fuldtidsstuderende kan normalt opfylde alle gradueringen krav i 1,5 år, mens deltidsstuderende nyder fleksibiliteten i at udvide deres studier til maksimalt 5 år.

Krav


Støtteberettigede ansøgere er forpligtet til at besidde følgende kvalifikationer:


1. Afslutning af eller hvad der svarer til en fireårig bachelorgrad fra et akkrediteret kollegium eller universitet.

2. Minimum to års fuld tid efter studentereksamen erhvervserfaring (effektive på 2013 trådte ansøgere).

3. Tilfredsstillende tidligere akademiske præstationer.


Ansøgere skal indsende følgende ansøgningsdokumenter:


1. Udfyldte ansøgningsskemaer

2. Essays

3. Tre anbefaling breve

4. Officielle udskrifter fra hver skole / universitet deltog

5. En kopi af eksamensbeviset

6. Fotokopi af TOEFL / IELTS score eller anden dokumentation for engelsk sprogfærdighed

7. GMAT score er i øjeblikket ikke påkrævet, men foretrak

8. Ansøgning gebyr

9. Financial Aid pakke (hvis relevant)

10. Bevis for økonomisk solvens (for internationale ansøgere kun)

11. Bevis for statsborgerskab (for internationale ansøgere kun)

IMBA Fordele

Den internationale MBA (IMBA) program, der tilbydes af National Chengchi (NCCU) er den førende engelsksprogede MBA-program i Taiwan. Programmet har dobbelt akkreditering af AACSB og EQUIS og understreger dyrkning af elite fagfolk fra hele verden ind i fremtidens erhvervsledere i et internationalt miljø. Med den fortsatte vækst af Asiens vækstøkonomier og udvidelse af virksomheder på globalt plan, den NCCU IMBA tilbyder det perfekte sted for internationale kandidater til at lære om asiatiske økonomier og for taiwanske kandidater til at drage fordel af en international uddannelse uden at rejse til udlandet.Global View med et asiatisk perspektiv


Det unikke design af IMBA pensum til formål at udstyre de studerende med den grundlæggende viden om handel og gearing på dette for at give de studerende et samlet overblik samt en asiatisk perspektiv af verdens nyeste business trends. Studerende har mulighed for speciale i Finansministeriet, International Business, Management i Asien, eller Marketing. Mens alle kurser fange en international udsigter for virksomheder, og hvordan det gælder i den asiatiske sammenhæng koncentrerer visse kurser primært på praksis i Asien.Varieret studerende og World Class Fakultet


Det IMBA program giver en optimal international og multikulturel læringsmiljø ved at opretholde balance i antallet af taiwanske borgere og internationale studerende optaget til programmet. De internationale studerende udgør en forskelligartet blanding af fagfolk fra mere end 35 lande på 5 kontinenter. Dette suppleres af den vejledning, de modtager fra et fakultet bund bestående af akademikere og brancheeksperter i Taiwan og fra hele verden.Teori og Praksis


Programmet er designet til at give en meningsfuld balance mellem teoretisk og praktisk læring. Et flertal af kurser anvender casen metode, som gør det muligt for deltagerne at lære ved at gøre og undervise andre. Specialdesignede klasser såsom den praktiske Business Project, også give de studerende mulighed for at få involveret med virkelige verden business problem beslutningstagning og praksis skrivning business cases.Stærke forbindelser med erhvervslivet


C NCCU har stærke bånd til erhvervslivet og regeringen i Taiwan, og har forskellige kollaborative undersøgelser på tværs af en bred vifte af initiativer. Eleverne får rige muligheder for at interagere med virkelige verden virksomhedsledere, der er inviteret til at undervise kurser baseret på deres faglige discipliner og gennem talrige seminarer hele hver akademiske år af programmet.Prime Location


Det IMBA program er bekvemt placeret i Wenshan distriktet i Taipei, hovedstaden i Taiwan og i hjertet af Asiens spirende økonomiske, kommercielle og teknologiske hub. Bortset fra at blive kendt for sin it-infrastruktur og produktion dygtighed, er Taiwan dømt til at være en katalysator i den fremtidige udvikling og fremme af Asien. Skønheden i vores IMBA programmet er, at vi er direkte i midten af denne blomstrende fremskridt.

Studieafgifter

Fordi en uddannelse af høj kvalitet er uvurderlig designerne af IMBA programmet har vundet generøs hjælp fra vores sponsorer til at tilbyde en omkostningseffektiv program, der er sammenlignelige i kvalitet til en anden, men til en brøkdel af prisen.

Programmet kræver et minimum af 42 kredit hoursfor afslutning. De anslåede omkostninger til at gennemføre programmet i to år, er vist nedenfor.

 • Studieafgifter: NT $ 369,600
 • Diverse gebyrer: NT $ 80.000
 • Bøger: NT $ 40.000
 • Leveomkostninger: NT $ 360.000
 • Andre Udgifter: NT $ 60.000
 • ALT: NT $ 909,600 (Ca. US $ 26,000)


* Studieafgifter opgøres baseret på NT $ 8800 pr kredit.
Dette er med forbehold for ændringer.

Stipendier

MOE Taiwan Scholarship - leveret af Taiwans Undervisningsministeriet, som giver de studerende NTD40,000 per semester til betaling af akademiske gebyrer, herunder kredit- gebyr (ca. US 1.334 $.). Derudover hver modtager modtager en underhold tildeling af op til $ 20.000 (ca.. US 667 $) om måneden.

MOE Taiwan Scholarship - leveret af Taiwans Undervisningsministeriet, som giver de studerende NTD40,000 per semester til betaling af akademiske gebyrer, herunder kredit- gebyr (ca. US 1.334 $.). Derudover hver modtager modtager en underhold tildeling af op til $ 20.000 (ca.. US 667 $) om måneden.

Det IMBA program modtager generøse tilskud fra kendte selskaber i Taiwan, hvoraf mange senere tilbyde stipendier til støtteberettigede lokale og internationale ansøgere gennem IMBA stipendium. Disse er meritbaserede stipendier tilbyder en undervisning afkald på op til NT $ 200.000 om året. Ansøgere skal udfylde og indsende legat ansøgninger sammen med indlæggelser ansøgningsskema komme i betragtning til en IMBA stipendium.Lokale ansøgere


Lokale ansøgere, der har brug for hjælp er berettiget til at ansøge om IMBA Scholarship.Internationale ansøgere


Internationale ansøgere, der har brug økonomisk støtte kan ansøge om eksterne stipendier tildeles af enten den taiwanesiske regering eller Taiwans internationalt samarbejde og Udviklingsfond.Taiwan Scholarship

ICDF Scholarship - leveret af Taiwans Internationale Fond Samarbejde og Udvikling, der giver fulde stipendier til ansøgere styrke forbindelserne mellem Taiwan og allierede, venlige nationer.

MOE Taiwan Scholarship - MOE Taiwan Scholarship - leveret af Taiwans Undervisningsministeriet, som giver de studerende NTD40,000 per semester til betaling af akademiske gebyrer, herunder kredit- gebyr (ca. US 1.334 $.). Derudover hver modtager modtager en underhold tildeling af op til $ 20.000 (ca.. US 667 $) om måneden.

MOFA Taiwan Scholarship - leveret af Taiwans udenrigsministerium, som giver de studerende NT $ 30,000 per måned (ca. US $ 1.000.).

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • MBA (Master i Erhvervsadministration)
  • Madrid, Spanien
 • Manchester Global Deltid MBA
  • Dubai, Forenede Arabiske Emirater
 • Masters of Business Administration
  • Suva, Fiji