Keystone logo
University of South Carolina Darla Moore School of Business Internationale MBA
University of South Carolina Darla Moore School of Business

Internationale MBA

Columbia, USA

Request duration

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

International MBA

Sorteret nr. 1 MBA-program til international virksomhed på et offentligt universitet, er Darla Moore Business School International Business Administration (IMBA) anerkendt som en pioner inden for international erhvervsuddannelse og som en af ​​de bedste MBA-programmer i verden. Som et førende program, hvorfra virksomheder over hele verden rekrutterer deres toptalent, har IMBA en mere end 40 års historie med at producere globale virksomhedsledere.

IMBA forener kandidater, der betragtes som de bedste inden for deres fagområder, brancher, akademiske discipliner, samfund og lande og kræver derefter, at de skubber grænserne for deres viden, opfattelser og grænser. Moore School er hvor den bedste bliver bedre. Bedre ledere, bedre strateger, bedre globale borgere-vores MBA-kandidater er drevet, bestemt og disciplineret. Vores kandidater gør ikke bare en indflydelse - de ændrer bogstaveligt talt verden.

Bliv den bedste

Efterhånden som den globale økonomi er blevet mere indbyrdes afhængig, søger virksomheder over hele verden strategiske ledere, der er i stand til at udnytte det bedste af hvert land og region rundt om i verden uden problemer i en unik vision. Moore School IMBA-programmet udfordrer dig til at være den slags forretningsleder - en flersproget, resultatorienteret fagmand, der forstår information fra et globalt perspektiv, som omdanner forretningspraksis fra det gode til det store og det bedste til det bedre. Kandidater opstår med de færdigheder og knowhow at spille ledende roller i formgivning af deres virksomheders fremtid. De leder hold i fjerntliggende datterselskaber og styrer operationer på regionalt og globalt niveau. De er så dygtige til at håndtere netværk af grænseoverskridende produktion, da de er med landespecifikke marketingkampagner.

Moore School International MBA er et strenge og særprægende program, der kombinerer de intense akademikere fra en premier MBA med erhvervelse af et ekstra sprog via en 4 til 12 måneders nedsænkning i udlandet. Derudover gennemfører vores kandidater et 6 måneders virksomhedskonsulentprojekt i udlandet, der demonstrerer evnen til at gøre teori til succesfuld implementering og viser deres fleksibilitet i lande uden for deres eget. Som et resultat af disse unikke programfunktioner er IMBA-kandidater bedre forberedt på at imødekomme alle udfordringer i et komplekst og evigt udviklende globalt erhvervsklima.

Ansøgningen om optagelser beder om generelle personlige og kontaktoplysninger, akademiske og beskæftigelsesoplysninger samt oplysninger vedrørende en ansøgeres deltagelse i visse organisationer (dvs. amerikanske væbnede styrker). Selv om ikke alle oplysninger er påkrævet, opfordrer vi dig til at give så mange oplysninger som muligt, da nogle af dataene er relevante for bestemte fællesskabsmuligheder (dvs. Peace Corps Fellows).

Professionel arbejdserfaring

En kandidats erhvervserfaring vurderes grundigt, da det ofte er en gyldig forudsigelse for ikke kun kandidatens akademiske succes i programmet, men også hans eller hendes succes fra et karriereperspektiv. Derfor er det påkrævet, at kandidaterne har mindst to eller flere års fuldtids-, post-bachelor-, erhvervserfaring fra det tidspunkt, de starter programmet. Ansøgeren skal medtage et CV som en del af online ansøgningen.

Essays

Ansøgningen anmoder også om en redegørelse for formål (maksimum 500 ord), der skal skitsere hvorfor du vil tjene IMBA-graden. Derudover er der korte essay spørgsmål at besvare. Du kan også tilføje et personligt essay, hvis du vil dele yderligere oplysninger til adgangskomitéen for at gennemgå.

Støttende dokumenter

Undergraduate Performance (Transcripts)

En optjent bacheloruddannelse fra en akkrediteret institution skal betragtes for optagelse i IMBA-programmet. En grad i erhvervslivet er ikke påkrævet. Ansøgere fra enhver større er opmuntret til at anvende som vi værdsætter mangfoldighed inden for vores kohorter.

Transskripter fra alle institutioner, der deltager i, skal indsendes til Darla Moore School of Business som led i optagelsesprocessen. Disse dokumenter skal sendes til Moore School's Graduate Division i en lukket konvolut fra den respektive institution. Moore School har adgang til transkripter af USC-kandidater; Ingen yderligere handling er påkrævet, hvis University of South Carolina var den sidste skole, du deltog i.

Den gennemsnitlige GPA-grad for en kandidat fra en amerikansk institution er fra 3,0 til 4,0.

Graduate Admission Test (GMAT eller GRE)

Ansøgere skal give en gyldig (fem år eller færre) optagelsestest. Ansøgeren kan levere en af ​​følgende muligheder:

 • Graduate Management Admissions Test (GMAT) : GMAT er sammensat af verbale, kvantitative, skriftlige og analytiske sektioner. Det forventede GMAT-gennemsnit for IMBA-programmet er 660-700 (maksimum score mulig er 800).
 • GRE General Test (GRE) : GRE er sammensat af verbale, kvantitative og analytiske sektioner. Det forventede GRE-gennemsnit for IMBA-programmet er 315 til 325 (maksimum score mulig er 340) for prøver taget efter 1. august 2011 og mellem 1350 og 1400 (maksimal score er 1600) for prøver taget før 1. august 2011.

Anbefalingsbrev (2 påkrævet)

Anbefalingsbreve kræves til indlæggelsesanmeldelsen. Det er acceptabelt at have enten faglige eller akademiske anbefalingsbrev; Vi opfordrer dog kandidater til at indsende nylige faglige referencer, hvor det er muligt.

Vi opfordrer anbefalere til at indsende deres breve gennem online ansøgningssystemet. Ansøgeren er i stand til at sende en elektronisk anmodning til den udpegede anbefalede. Rekvirenten kan derefter gennemføre gennemgangen inden for onlinesystemet eller uploade et gemt dokument.

Engelsk Færdighedstest (TOEFL eller IELTS)

Internationale ansøgere, der ikke har en diplom fra en amerikansk institution, skal også indsende en gyldig (to årig eller færre) testscore, der viser deres kommando af det engelske sprog. Ansøgeren kan levere en af ​​følgende testmuligheder:

 • Test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) : TOEFL er sammensat af at lytte, læse, tale og skrive sektioner. Mindste scoren er 95 i iBT (Internet-baseret test) format.
 • International English Language Testing System (IELTS) : IELTS er sammensat af lytning, læsning, tale og skrive sektioner. Mindste score er 7,0 i det akademiske format.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Master i Business Administration (MBA) i engelsk – fjernundervisning
  • Online
 • Dual Degree DBA+MBA
  • Online
 • Master i Business Administration - Edgewood College
  • Online