Keystone logo
Marbella International University Centre MBA Masters I Business Administration
Marbella International University Centre

MBA Masters I Business Administration

Marbella, Spanien

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

30 Sep 2024

EUR 24.000 / per year

På campus

Introduktion

MBA'en er designet til at understøtte din karriereudvikling, forberede dig til at udføre lederroller med succes eller til at bygge din egen virksomhed. Du vil studere med en kohorte af erfarne fagfolk hentet fra en række brancher, opbygge dit netværk og give dig indsigt i bedste praksis.

Som en konsekvens heraf vil du udforske problemstillinger, der har en betydelig indflydelse inden for organisationer, ved at arbejde med andre og bygge på både personlige individuelle erfaringer og sammenligne og kontrastere med kohortemedlemmernes. Du vil udføre projekter og opgaver designet til at hjælpe dig med at kritisere og anvende de teorier, værktøjer og teknikker, du lærer, tildelt af University of West London.

Meget af læringen udvikles gennem etablering af kollaborative læringsfællesskaber af programdeltagere og vejledere, og du vil blive en del af dette læringsfællesskab. Din forståelse er udviklet omkring nøglefærdigheder, processer og praksis inden for forretning, ledelse og ledelse. Løsninger på reelle problemer foreslås, diskuteres og analyseres i læringsfællesskabet med støtte fra vejledere og medstuderende.

Du vil udvikle en kritisk forståelse af problemstillinger vedrørende forretning og ledelse, i både den private og offentlige sektor, hvilket vil forbedre din evne til at maksimere individuelle og organisatoriske potentialer. MBA samler relevant moderne akademisk teori og forskning med en praktisk forståelse af aktiviteter inden for organisationer. Dette vil blive udviklet ved at give dig mulighed for at dele viden, relatere denne til teorier udviklet fra relevant forskning og lære ved praktisk anvendelse.

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål