Keystone logo
MIBM Global

MIBM Global

MIBM Global

Introduktion

MIBM har været en ubestridt markant leder inden for Online Management kurser i hele Indien i flere år, hvor vi har formidlet kvalitetsuddannelse og opfyldt internationale standarder.

Hos MIBM har vi en liste over kvalitetsprogrammer, der tilbyder MBA- og Fast Track-programmer , som er bedst egnet til studerende og fagfolk, der ønsker at forme deres karriere i overensstemmelse med de aktuelle globale tendenser. Vi tror på, at der skal formidles en fremragende uddannelse, så vores elever er foran konkurrenterne. Vores mission er at forbedre den enkeltes nuværende status, så han/hun kan nå sine mål med perfektion.

MIBM tilbyder forskellige online MBA-programmer, som er tilpasset det stadigt skiftende markedsmiljø. Programmerne er bedst egnet til studerende & Arbejdende fagfolk, der forstår deres tidsmæssige begrænsninger. Kurserne er blevet designet og udviklet af førende uddannelseseksperter fra hele verden. Vores uddannelseseksperter har udviklet de bedste metoder og uddannelsesmønstre for at skabe brancheførende fagfolk. Vores undervisningsfakultet er vurderet som den bedste branche inden for online undervisning.

Campus funktioner

    Placeringer

    • Antananarivo

      Antananarivo, Madagaskar

      Spørgsmål