Keystone logo
Alliance Manchester Business School - South America Centre

Alliance Manchester Business School - South America Centre

Alliance Manchester Business School - South America Centre

Introduktion

Manchester Business School blev grundlagt i 1965 og er en af ​​Storbritanniens første handelshøjskoler. I 2015 fejrede vi vores 50 års jubilæum.

Vi blev den største business og management school i Storbritannien i 2004, da vi fusionerede med The Victoria University of Manchester School of Regnskab og Finans, UMIST School of Management og programmet i forskning i Science and Technology.

Vi er en full-service business school, der giver industrien fokuseret uddannelse til undergraduates, kandidater og ledere over hele kloden.

Original Thinking Applied er kernen i det, vi gør - dreje teori til praksis på tværs af alle vores aktiviteter, gennem vores programmer, rådgivning og forskning.

Vi informerer, inspirerer og engagere sig med erhvervslivet gennem vores corporate engagement aktiviteter, og vi arbejder på at støtte lokalsamfund gennem vores sociale ansvar dagsorden.

Rankings og akkreditering

Alliance Manchester Business School fortsætter med at modtage et antal placeringer og akkrediteringer fra mange ordregivere boards - ikke kun i Storbritannien, men fra hele verden.

Ranking

Den 2016 Financial Times undersøgelse rangerer vores MBA 7th i Storbritannien, 14. i Europa og 38. i verden. Ifølge FT, kan MBA-studerende forvente en 96% løn stige tre år efter endt uddannelse. Alliance MBS er også placeret på 12. i verden for karriereforløb. Vi er rangeret 6th i verden, uden for USA, som erhvervslivet titel Forbes. Vi er rangeret nummer 2 i Storbritannien for forskning magt, og 4. for dybde og bredde i forskningen (REF 2014). Bloomberg Business Week rangeret Alliance MBS på 19. i verden og 9. i alumni undersøgelsen.

Akkreditering

Alliance MBS er en del af en lille og udvalgt gruppe af institutioner på verdensplan, der er akkrediteret af alle de tre store organer - AACSB International, AMBA og EQUIS.

Placering

Uanset hvor du er baseret, vores ekspertise er aldrig langt væk. Vi er den eneste britiske business school med en tilstedeværelse i seks globale hubs. Alle vores centre har stærke forbindelser med det lokale erhvervsliv, og vi har også et globalt netværk af over 50.000 alumner, fordelt på 169 lande.

Placeringer

  • São Paulo

    Av. das Nações Unidas 12495 - Brooklin (FGV Berrini) 04578000, São Paulo, Brasil, , São Paulo

    • Manchester

      Alliance Manchester Business School Booth Street East , M13 9SS, Manchester

    Spørgsmål