Keystone logo
Prince Mohammad Bin Salman College

Prince Mohammad Bin Salman College

Prince Mohammad Bin Salman College

Introduktion

MBSC til formål at udvikle en ny generation af transformative ledere, der tænker kreativt og handle dristigt. Kongeriget har brug for flere jobskabere og ikke kun job forbrugerne. MBSC er designet til at udfylde dette tomrum ved at skabe iværksættere af enhver art (EAK®).

Prince Mohammad Bin Salman College (MBSC) af Business & Entrepreneurship er en ny privat, videregående uddannelsesinstitution for både mænd og kvinder. Det er blevet fastslået gennem et internationalt partnerskab mellem Emaar Det Økonomiske City, Babson Global (et helejet datterselskab af Babson College, USA), Lockheed Martin under paraplyen af ​​Det Økonomiske Offset Program i Kongeriget Saudi-Arabien og Misk fundament.

MBSC

MBSC vil funktionen Babson College unikke tilgang til iværksætteruddannelse, som ikke er afhængig af passivt lytter til klasseværelset foredrag, men vil fokusere på hands-on erfaringsbaseret læring, der er praktisk og pragmatisk. Studieordningen bruger et sæt af signatur erfaringsmæssige kurser, der vil kræve, at studerende til at anvende deres læring til reelle verdens problemer eller starte nye sociale eller erhvervsprojekter. Denne type projekt baseret læring vil blive suppleret med et netværk af mentorer og rådgivere. Udvikling af enkeltpersoner vil fortsætte uden klasse gennem bevidst skabt sæt co-læseplanerne erfaringer, som vil styrke og opbygge iværksætterfærdigheder lederevner af studerende. MBSC vil have en kultur, der afspejler det bedste af akademiske traditioner i alle verdensklasse institutioner for videregående uddannelse, hvis kendetegn vil omfatte respekt for forskellige synspunkter, professionalisme, integritet, og en konstant forpligtelse til kvalitet både i og uden for klasseværelset.

MBSC vil give verdensklasse uddannelse, der lever op til internationale standarder fra lige her i Saudi-Arabien.

MBSC har gennemført en global søgning for at ansætte fakulteter, som er både dygtige lærere og fremtrædende forskere. Alle grundlæggelsen fakultetet er blevet uddannet på Babson College. Den stiftende Fakultetet vil blive suppleret med en gruppe af fremtrædende besøge fakultetet fra Babson og andre verdensklasse gymnasier og universiteter. MBSC er forpligtet til at overholde de globale standarder for kvalitet ved at følge standarder for både lokale (NCAA) og global akkreditering fra organer som NEASC og AACSB. Babson College vil fortsætte med at yde bistand og støtte til MBSC for de næste ti år i sin rejse til topkvalitet.

VORES VISION

At være det mest fremtrædende institution for videregående uddannelse, der vil låse iværksætterpotentiale i Saudi-Arabien til at skabe fremtidens arbejdspladser og bidrage til Saudi-Arabiens videnøkonomi. Dette opnås ved at blive en elite, internationalt akkrediteret institution, der omdefinerer uddannelse i Saudi-Arabien og regionen. Det vil være en levende, learning lab, der skaber og lancerer den næste generation af transformative ledere.

VORES MISSION

Missionen for kollegiet er at uddanne entrepreneurielle ledere, der kan genkende og form muligheder. Kandidater fra kollegiet vil være i stand til at producere økonomisk og social værdi, uanset hvor de arbejder - som ansatte i store eller små virksomheder; som ledere af regeringen, social eller filantropiske organisationer; som grundlæggere af nye virksomheder; eller som ledere af familieejede og drives virksomheder.

MBSC

CAMPUS & ANLÆG

Campus er designet af HDR Inc. en af ​​verdens Top 100 Global Design Virksomheder at skabe et miljø, der fremmer levering af Babson Global unikke pensum, har plads til co-læseplanerne aktiviteter og afspejler MBSC engagement i en kultur af topkvalitet. Sammen håber vi at inspirere kreativitet og samarbejde og hjælpe eleverne nå deres fulde potentiale.

Placeringer

  • Jeddah

    7082-BayLaSun-Juman St. Unit No. 1 King Abdullah Economic City 23964-2522 Kingdom of Saudi Arabia, , Jeddah

Spørgsmål