Keystone logo
Master Education International - Dubai / Sharjah

Master Education International - Dubai / Sharjah

Master Education International - Dubai / Sharjah

Introduktion

114820_DubaiMBAGraduationCeremonyPic1.JPG

Siden 1995 har Master Education International tjent sine tilknyttede og associerede institutter i Mellemøsten, Indien, fjernøsten og deres studenter samfund som helhed ved at tilbyde britisk, amerikansk og indisk videregående uddannelse. Dens flagskibsprogrammer er MBA og BBA. MEI er en partner af tre britiske tildelende organer; QUALIFI, BTEC Edexcel og NCC Education og fremtrædende universiteter som University of Bolton, City Vision University USA og Banasthali University (Opført og anbefalet af Undervisningsministeriet, UAE). MEI er også et off-campus kontor for forskningsbaseret program, der fører til ph.d.

MASTER er at levere kvalitet i højere uddannelse med overkommelige priser i UAE.

Master Education International har leveret uddannelse inden for ledelse i de sidste 24 år, der har haft sine leveringscentre i Dubai, Sharjah og Abu Dhabi i UAE, med koncernens hovedkvarter i Indien og dets partnere i KSA og Singapore. Vi er catering specielt til de fagfolk, der arbejder, ved at gennemføre interaktive interaktive klasser på fredage og / eller lørdag. Kreditter optjent på andre universiteter er overførbare, så du kan sparke starter din videregående uddannelse.

114823_DubaiGraduationCeremonyPic2.JPG
114825_DubaiGraduationCeremonyPic3.JPG

Udtalelser

"Masters gav mig mulighederne for forskellige anerkendte universiteter til MBA-programmerne, der giver dybdegående viden om at være konkurrencedygtig i denne globaliserede verden. MBA-programmet gav øjeblikkelig værdi ved at øge min strategiske bevidsthed. Jeg har ingen tvivl om, at herrer var absolut bedste valg for mig, og ville være for de fleste mennesker. "
- Amin Kazi, Executive Manager og GM Emirates Wet Wipes FZCO (RMB

"Jeg har været hos Masters siden juli 2011, jeg har lavet min BBA-grad i Marketing. Jeg har været vidne til fantastisk og højt kvalificeret fakultet. I øjeblikket gennemfører jeg min MBA-grad i Marketing. Jeg er glad for at være hos Masters." - Ala'aeddin MJ Tumalih, Senior Associate, ACSS (Arab Bank Plc)

"Jeg var altid interesseret i MBA-HR og bekymret for, hvordan man forvalter studier, mens jeg var på arbejde, da jeg krævede tilstrækkelig coaching og klasser efter arbejde. Løsningen var Master Education International. MEI har hjulpet mig med at forbedre professionelt

114826_DubaiGraduationCeremonyPic4.jpg

Vores mål

At yde en særlig uddannelse af høj kvalitet til forberedelse af professionelle stillinger i nutidens hurtige verden, hvor meritokrati og kvalifikationer er grundlæggende for fremskridt.

At give efteruddannelsesmuligheder til kunder, der allerede er involveret i erhvervslivet, så de kan opfylde deres karrieremål ved at øge deres færdighedsgrundlag uden at afbryde deres kald eller kompromittere kvaliteten af ​​uddannelsen.

At bruge, hvor det er nødvendigt, traditionelle metoder, moderne teknikker og teknologi til den bedste fordel ved leveringen, for at forbedre og berige vores kunders opnåelse af deres uddannelsesmæssige og karrieremål.

At forblive i takt med innovationer og udvikle nye metoder og teknologi til levering af undervisning og komponenter samt institutets administrative aspekter.

For UAE Beboere: DUBAI / SHARJAH - Fredag Morgen (09:00 - 12:30)
ABU DHABI - Lørdag Eftermiddag (02:00 - 17:30)

Placeringer

  • Dubai

    Master Education International P.O Box: 117149 Dubai, UAE

  • Sharjah

    Suite 304, Iran Insurance Building, Opp. Dubai Islamic Bank, Immigration Road, Sharjah, United Arab Emirates

    Spørgsmål