Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Marist College - School of Management

Marist College - School of Management

Marist College - School of Management

Introduktion

Marist College, anerkendt for ekspertise ved US News & World Report, Time, og "The Princeton Review", og ved "Barron s Best Buys i College Education", er kendt for sit lederskab i brugen af ​​teknologi til at forbedre undervisning og læring proces .

Grundlagt i 1929, Marist s 210-acre campus overser Hudson River i hjertet af den historiske Hudson Valley, midtvejs mellem New York City og Albany, statens hovedstad.

Hvad der startede som en skole for uddannelse af kommende Marist Brothers har udviklet sig til en af ​​de førende kollegier af kunst og videnskab i nationen. Marist er økumenisk karakter og afspejler idealer grundlæggeren af ​​Marist Brothers, St. Marcellin Champagnat: forpligtelse til kvalitet i uddannelse, en forfølgelse af højere menneskelige værdier, og dedikation til princippet om service.

Marist er dedikeret til at hjælpe eleverne med at udvikle intellektet og karakter kræves for oplyste, etiske og produktivt liv i det globale samfund i det 21. århundrede.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Poughkeepsie

    Marist College, 3399 North Road

    Spørgsmål