Keystone logo
© krakenimages
Management Development Centre International (MDCI)

Management Development Centre International (MDCI)

Management Development Centre International (MDCI)

Introduktion

MDCI - Tidligere nutid og fremtid

MDCI tilpasser, forbereder og udvikler programmer til paradigmeskiftet, der er den nye bølge inden for erhvervs- og ledelsesuddannelse. Programmerne i New Format leveres på en billig, hurtig track og internationalt akkrediteret måde.

Siden 1993 har det britiske firma MDCI fortsat koordineret international ledelsesudvikling og uddannelser, der understøtter karrierefagfolk i Den Arabiske Golf, anerkendt for ekspertise ved Dronningens pris for eksport inden for uddannelse.

Fra sit regionale knudepunkt i Bahrain og HQ i Storbritannien giver MDCI en glat, fokuseret studieoplevelse, der genererer et pulserende kohortegruppe og alumner. Tilgængelighed og support prioriteres - udover lærings- og forskningsmaterialer får hver studerende automatisk adgang til Microsoft Teams for Education såvel som Office 365 og en direkte kommunikationslinje med fakultetet og teamet.

MBA i Transnational Leadership-programmet understøtter morgendagens ledere, da de tilpasser sig til at imødekomme udfordringerne ved lederskab i en post-pandemisk verden.

De omhyggeligt kuraterede, kreative læseplaner leveres af førende britiske akademikere gennemgået og opdateret for at møde den skiftende verden. MDCI er nu klar til at tage den næste generation af programmer på en smidig og professionel måde til GCC, Europa og globalt.

142203_pexels-photo-3761520.jpeg

Portefølje

Universitetsgrad

 • Efter Foundation-programmet, onlineuddannelser i Business and Finance, Maths, Sciences and Engineering, Law and Social Sciences - inklusive en personlig placeringstjeneste
 • MBA (CMI / YSJ)
 • MBA top-up (TBA) (Fra undervisningskvalifikation eller CMI Transitional Leadership)
 • MSc (TBA)
 • DBA (TBA)
 • DBA-progression fra MBA Top-up
 • BSc Top-up (Lincoln)

Universitets forberedelse

 • Foundation Program - giver linket fra gymnasiet til vestlige universitetsstandarder og krav
 • Efter Foundation-programmet, onlineuddannelser i større fag - inklusive en personlig placeringstjeneste
 • Doctoral Readiness Program - 2/3 måneders online detaljeret forberedelse til en ph.d. eller DBA, inklusive forberedelse af forslag og en personlig placeringstjeneste

Ledelsesudvikling

 • MBA Top-up til
 • Mini MBA
 • Exec og Non-Exec Directors Program
 • Digital markedsføring (DM Inst)

New Era Management tænkning

 • Appli - Positiv psykologi og velværeprogrammer - der fører til MBA
 • Strategisk Heartistry - "Strategisk Heartistry er et alternativ til strategisk planlægning. Det handler om at være afgørende menneskelig i en digitalt forbundet verden. Det inviterer frygtløse ledere til at tale ind, før de taler for at forbinde hjerter, hoveder og hænder til planer."

Enestående tider kræver nytænkning

MDCI og CMC har omskrevet Playbook.

I mere end tredive år har Management Development Centre International (MDCI) omdefineret den måde, hvorpå lederuddannelse leveres i Mellemøsten og Afrika. Nu har vores fokus på at muliggøre transformationsledere resulteret i en ny Pathway til opnåelse af en UK-akkrediteret MBA.

Guidet af CMC's CEO, Dr. Lester Massingham, bringer vi The Next Generation MBA til Golfens næste generations ledere. Begynd at afslutte om kun 12 måneder med en finansiel investering på kun 12.000 USD.

Vi har alle en historie. Her er et kort kig på vores

 • Mere end 5.000 alumner.
 • Arbejder i samarbejde med førende UK fakulteter, colleges og universiteter.
 • Modtog dronningens pris for eksport i uddannelse.

138019_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg
Scott Graham / unsplash

Historie

Tidligt i 1990'erne

MDCI vælger Bahrain som sit regionale knudepunkt for at tjene som lederuddannelse af Arabiens karrierefolk og ledere på tværs af alle sektorer.

1993

MDCI lancerer det første MBA-program i fjernundervisning i regionen med Storbritanniens Hull University fra baser i Dubai og Bahrain.

1995

MDCI godkendt som den første MBA-udbyder for Saudi Aramco og leverer den første MBA på stedet i Sultanatet i Oman med Storbritanniens Lincoln University.

1997

MDCI tildeles Queen's Award for Export in Education.

1998

MDCI starter regionens første doktorgrad i erhvervsadministration på placering i GCC med universiteterne i Hull og Lincoln.

2000

MDCI leverer den første kandidatgrad i sikkerhedsstudier i GCC med UK's University of Reading.

De tidlige 2000'ere

MDCI lancerer Advanced Management Development Program i Bahrain i samarbejde med ministeriet for arbejde og sociale anliggender. I mellemtiden leverede i samråd med den britiske militærattaché Hull MBA-programmet til Sultan of Omans væbnede styrker som en del af Al Yamamah Offset-programmet.

2006

MDCI udnævnte de regionale agenter for University of South Africa.

2015

MDCI leverer en doktorgrad i forretningsadministration (DBA) på placering i Bahrain og Oman med Liverpool John Moores University.

2020

Next Generation MBA går live, online, lanceret under den globale CoVid-19 lock-down.

Frigør Leadership Prowess, mere end 5.000 gange siden 1993

Alumni

I Bahrain siden 1993 har MDCI markedsført, støttet og administreret levering på stedet af ledelsesudvikling, under- og postgraduatprogrammer fra anerkendte akademiske institutioner, inklusive Storbritanniens førende universiteter som Hull, Reading og Lincoln til mere end 5.000 karriere fagfolk.

Ny gener

Multifasetteret tænkning inspirerede designet og timingen af The Next Generation MBA. For det første er 2020 et hidtil uset år, der kræver ny læring. CMC's Certificate in Transformational Leadership med graden fra York St John træder ind for at besvare dette på mange niveauer. Og vi har en forestilling om, at vores alumner vil være klar til at foreslå dette til deres 'næste generals' familiemedlemmer, venner og team.

Ledere

Bare fire år efter at have leveret ledelsesudvikling, under- og efteruddannelsesprogrammer modtog MDCI Dronningens pris for eksport inden for uddannelse i 1997, idet han anerkendte det britiske selskabs førende rolle i Mellemøsten og Afrika. Spol fremad i mere end to årtier og MDCI's programmer er blevet overværet af ledere på flere niveauer på tværs af flere sektorer, herunder Ministerial, C-Suite samt iværksættere, der tiltrækker mega-opkøb, fusioner og lister.

142204_pexels-photo-3771089.jpeg

Endelig en MBA, der er opnåelig, akkrediteret, tilgængelig og overkommelig

Hvorfor bruge mindst dobbelt så meget tid og penge på at tjene en MBA, når du kan opnå en britisk universitets akkrediteret kvalifikation på 12 måneder for under USD 12.000?

De kvantespringændringer, der er oplevet i de sidste måneder, tilskyndede vores team til at finde en ny løsning på MBA. Vi har landet det perfekte program for Arabiens modige karrierefagfolk, der søger nye ledelsesevner på dette hidtil usete tidspunkt.

Resultatet er The Next Generation MBA.

Dit studie afsluttes om et år, kræver ikke en bacheloruddannelse og undervises af det britiske fakultet i Golfen og / eller lever online, hvilket yderligere reducerer omkostningerne.

Hvorfor vælge MDCI?

Vi tror ikke på hindringer for succes.

Dette er den mest tilgængelige MBA i regionen.

Ingen grad nødvendigt.

 • Din erfarne forretningserfaring kan få dig ombord.
 • Tag de første seks måneder for at optjene et fagligt certifikat i transformationelt lederskab.
 • Skær ned på omkostninger og rejser, deltag i Golfen og / eller få adgang til klasseværelset, live online.
 • Weekendlevering der passer til dit arbejde og din familie.

Vores kærlighed til Arabien

I mere end tredive år har MDCI hjulpet studerende i Mellemøsten og Afrika med at nå det virkelige potentiale og opnå karriereambitioner. En modtager af dronningens pris for eksport inden for uddannelse, MDCIs alumner topper 5.000 alumner - på tværs af førende organisationer som Batelco, Saudi Aramco, Al Marai, Gulf Air, Qatar Petroleum, RasGas, PDO og Omantel.

Placeringer

 • London

  The Old Coach House TS27 4SS, United Kingdom, TS27 4SS, London

  • Manama

   Manama, Bahrain

   Spørgsmål