We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

© BIMM University
Maastricht-Suffolk Executive MBA

Maastricht-Suffolk Executive MBA

Maastricht-Suffolk Executive MBA

Introduktion

MSM-US1

Maastricht School of Management og University of Suffolk har lanceret en spændende samarbejde Executive MBA-grad, i form af, hvor deltagerne vil være i stand til at studere i internationale steder, Maastricht (Holland), Ipswich (UK) med en mulighed for at studere i Boston (USA) visumpligtige.

Dette partnerskab af en de ældste handelshøjskoler i Holland og en af ​​de yngste universiteter i Det Forenede Kongerige har resulteret i udviklingen af ​​en unik MBA, der kombinerer solid forretning tradition og international akkreditering med iværksætter energi og muligheder. Programmet er udelukkende på engelsk.

For mere om denne banebrydende ny Executive MBA se artiklen om det, der blev præsenteret i magasinet forretning Fordi

At uddybe og styrke de akademiske og videnskabelige bånd mellem Holland og Storbritannien, rektor for Suffolk University, professor Richard Lister bragte et besøg MSM i slutningen af ​​august 2016.

MSM og University of Suffolk planlægger at samle ressourcer til at udvikle en effektiv tværnational uddannelse partnerskab i erhvervslivet uddannelse med fokus på social og miljømæssig bæredygtighed og ansvarlighed, især i en højteknologisk økonomisk miljø, hvor livslang læring er blevet en absolut nødvendighed for økonomisk konkurrenceevne. Dette vil omfatte partnering at tilbyde individuelt forskellige ledende og iværksætteri grader, korte programmer og business-arrangementer. Healthcare Management er et område navnlig når de to institutioner vil bundle deres netværk og ekspertise.

MSM-US32

Placeringer

  • Ipswich

    Ipswich, Det Forenede Kongerige

    Spørgsmål