Keystone logo
Leeds Trinity University Mba
Leeds Trinity University

Mba

0 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

Introduktion

Vores MBA-programmer er designet til at udvikle den viden og færdigheder er nødvendige for driften i højt niveau professionelle business roller i en bred vifte af organisationer.

Vores mangeårige ry for erhvervsuddannelser og fremragende arbejdsgiverorganisationer links, der giver mulighed for Masters-niveau undersøgelse i en støttende og fagligt fokuseret miljø.

Vores kursus gebyrer for MBA for det akademiske session 2016/17 vil blive frigivet senere. Fordele ved MBA Kurset giver deltagerne mulighed for at ikke kun styrke deres teoretisk og praktisk forståelse virksomhed af teori og begreber, men også at anvende denne viden via et hovedværk-baseret projekt.

Desuden er alle deltagere tilbudt en betydelig mængde af professionel vejledning til at støtte deres akademiske og karriereudvikling i løbet af deres studier.

Struktur

I de to første semestre studier, vil deltagerne på vores MBA-kurser studere en række centrale moduler, herunder ledelse og faglig udvikling.

I den sidste sigt vil kandidaterne vælge mellem en række muligheder og foretage en Business Research modul til at forberede dem på arbejde-baseret projekt.

Samlede kreditvurdering: 180

Forudsætninger

Ansøgere forventes at have en god udmærkelse grad (i tilfælde af MBA Finance, det skal have inkluderet finansiering).

Ansøgninger fra ansøgere med stor faglig erfaring, der demonstrerer akademisk potentiale vil blive overvejet.

I tilfælde af internationale ansøgninger, vi kræver IELTS 6,0, med ingen komponent under 5,5.

Vurdering

Moduler bedømmes ved en række måder, herunder essays, rapporter, usete undersøgelser og arbejdsrelaterede baserede projekter.

Om skolen

Spørgsmål