Keystone logo
London School of Commerce Malta

London School of Commerce Malta

London School of Commerce Malta

Introduktion

London School of Commerce Malta

En del af London School of Commerce (UK) Gruppe of Colleges i forbindelse med University of Bedfordshire

Malta Campus

London School of Commerce Malta tilbyder en attraktiv centralt beliggende campus i en fantastisk beliggenhed på den charmerende ø Malta hvor engelsk er et af de to officielle nationale sprog og bredt tales af hele den lokale befolkning. LSC Malta campus er udstyret med alle de faciliteter, der kræves for en positiv læringsoplevelse, herunder Wi-Fi i hele lokalerne, et velassorteret og udstyret bibliotek og fritidsområder.

LSC Malta bibliotekslager består af et lån og en referenceopsamling af alle kernetekster og anbefalede aflæsninger. En samling af studiefærdigheder og forskningsmetoder referencer er også tilgængelige. Derudover vil eleverne have fuld adgang til over 70.000 tekster tilgængelige elektronisk via LSCs online-bibliotek.

LSC Malta moderne faciliteter og omfattende læringsressourcer vil give dig de rigtige værktøjer til at udvikle sig jævnt i dine studier, samtidig med at du udvikler den viden og ekspertise, der er nødvendig for en karriere inden for international forretning. LSC Malta er stolt af, at dets undervisning fakultet omfatter fremtrædende professorer, forskere og højt kvalificerede faglige akademikere.

Fordele ved LSC Malta

Campus ligger i nærheden af ​​den historiske by Valletta, som er et UNESCO World Heritage Site og inden for rækkevidde af øens hovedtransportcenter samt et væld af historiske seværdigheder, indkøbscentre, fritidszoner og underholdningssteder .

På LSC Malta vil du blive nedsænket i et helt forskelligt miljø bestående af en studerendes befolkning, som er en smeltedigel af nationaliteter og kulturer, hvilket gør din uddannelse til en virkelig formativ oplevelse, der går ud over den centrale akademiske præstation.

LSC Malta er licenseret som et højere uddannelsesinstitut (licensnummer 2014-FHI-025).

24381_20.jpg

Nøglefordele

 • Få en globalt anerkendt grad

 • Mulighed for at overføre kreditter til (UK) for at opnå en britisk MBA-grad

 • Ekstremt konkurrencedygtige kursusgebyrer, der skal betales i fleksible rater

 • Undersøg og leve i et unikt miljø i et engelsktalende middelhavsland

 • Kendte internationale fakultet

 • Drage fordel af en moderne, fuldt udstyret campus i en central beliggenhed

 • Adgang til 70.000 online studiematerialer

Placeringer

 • Floriana

  Floor 3, Europa Centre, St. Anne Street, FRN9020, Floriana

  Spørgsmål