Keystone logo
Luxembourg School Of Business

Luxembourg School Of Business

Luxembourg School Of Business

Introduktion

World Class International Faculty

Vores fakultet består af topprofessorer tilknyttet institutioner som Harvard, Yale, Stanford, University of Chicago, University of Michigan, Duke University, New York University, London Business School, Cambridge, University of St. Gallen, Copenhagen Business School, Bocconi University , Zagreb School of Economics and Management, Sciences Po, HEC Paris og mere.

Forbered dig på at blive udfordret

Uanset om du tilmelder dig et eksekutivuddannelsesprogram, en MBA eller en Master i Management, skal du være klar til en spændende tid på LSB . Du vil blive udsat for forretningssituationer, hvor din viden udfordres, og løsningerne diskuteres . Du bliver nødt til at kommunikere og finde fælles grund med fakultets- og klassekammerater og forretningsledere fra hele verden.

Innovative undervisningsmetoder

At studere på LSB giver dig adgang til forskellige kulturer, oplevelser og måder at tænke på. Gennem samarbejde får du fordel af de rige erfaringer fra dine internationale klassekammerater, professorer og virksomhedsledere. Det prisvindende fakultet er i frontlinjen for innovative undervisningsmetoder i forretningsadministration . Lær at tænke og beslutte som en leder inden for casestudier og konsulentprojekter.

Handlingsmæssig viden

Læreplanen er designet til at udvikle dig til en leder, der kan se, tage ansvar for og udvikle nye muligheder. Din LSB masters erfaring bringer mere end bare akademisk viden og praktiske færdigheder. Vores mål er at give dig en unik oplevelse - akademisk og ellers.

Vision

At være en globalt anerkendt erhvervskole af høj kvalitet i hjertet af Europa.

Mission

Skolens mission er at give et inspirerende og multikulturelt læringsmiljø til virksomhedsledere fra internationale virksomheder, der opererer i Luxembourg såvel som i hele Europa og verden. For at nå sine uddannelsesmæssige og akademiske mål bruger skolen nutidig undervisnings- og forskningsmetoder, fremmer kulturel og intellektuel mangfoldighed. Skolen samarbejder med det internationale erhvervsliv og forbereder virksomhedsledere til at trives i en kompleks global forretningsverden.

Akkreditering

Luxembourg School Of Business er akkrediteret af det luxembourgske ministerium for videregående uddannelse og forskning. Akkrediteringerne gælder for hele institutionen samt for Master of Business Administration og Master in Management uddannelserne. Luxembourg School Of Business er også medlem af AACSB internationale akkrediteringer og er Erasmus akkrediteret.

Placeringer

Placeringer
  • Luxembourg City

    19, Rue Eugène Ruppert

    • facebook
    • linkedin
    • instagram

Programmer

Institutionen tilbyder også:

Spørgsmål