Keystone logo
Limak - Austrian Business School

Limak - Austrian Business School

Limak - Austrian Business School

Introduktion

Den LIMAK Austrian Business School er udviklet i samarbejde mellem erhvervslivet, industrien, den offentlige sektor og Johannes Kepler Universitetet i Linz Grundlagt i 1989 og er den ældste business school i Østrig og en af ​​de ældste i Centraleuropa. Den drivende idé var at tillade oprettelse af en videregående uddannelse institution i Linz, en internationalt orienteret efteruddannelse og udvikling af ledere for virksomheder og institutioner.

Hvad en innovativ og dristig projekt som "Linz Management Academy"Blev påbegyndt i 1989, er blevet en af ​​de mest prestigefyldte institutioner i Centraleuropa. Milepæle i historien LIMAK østrigske Business School.

I årenes løb har LIMAK udviklet en bevidst valgt, eksklusiv netværk af kendte internationale universiteter, såsom Richard Ivey Business School i Canada og Tsinghua University Beijing i Kina og dets internationale fakultet konstant ekspanderende.

Limak dag er præget af en omfattende portefølje af startende fra det grundlæggende i ledelse og specialiserede korte programmer (IN.TENSIVE certifikat kurser) omfattende MBA-programmer (Management MBA og Executive MBA) til firma-specifikke kvalifikationer (LIMAK IN.SPIRE lederudvikling). Målgrupperne rækker langt ud over Oberösterreich og Østrig og omfatter under alle omstændigheder de tysktalende lande og nabolandene i Central- og Østeuropa.

2013

I foråret 2013 i starten, den nydesignede og forbedret program portefølje LIMAK, som tilbyder ved siden af ​​Global Executive MBA, syv specialiserede ledelse MBA for en række forskellige brancher og funktionsområder.

2009

Limak Johannes Kepler University Business School udvidet sine aktiviteter. De grundlagde sammen med Johannes Kepler Universitetet Linz (JKU) og UAS Oberösterreich (FH), en ny institution, der fungerer under varemærket LIMAK østrigske Business School. De tre organisationer således går sammen.

2008

udtænkt LIMAK en ny integreret tilgang skræddersyet lederudvikling (LIMAK IN.SPIRE), som siden er blevet anvendt med succes i Limak projekter med virksomheder.

2007

udviklet LIMAK Johannes Kepler University Business School en helt ny Executive MBA-program - rettet mod multinationale selskaber i B2B sektoren - enestående i Tyskland.

2005

Limak og Johannes Kepler Universitetet fortsætter med at vokse sammen. Limak er nu officielt den "Johannes Kepler University Business School".

2003

udviklet LIMAK den første koncerndirektør MBA-program for en berømt østrigsk konsortium.

1990

lanceret den første generel ledelse program i denne region, et par år senere, den første bemærkelsesværdige partnerskab med et amerikansk universitet (Emory University / Goizueta Business School), midten af ​​90'erne begynder LIMAK den første Innovation Management-program i tysktalende lande, i tæt samarbejde med Rotman School of Management ved University of Toronto i MBA område efterfulgt.

Placeringer

  • Linz

    Bergschlößlgasse 1

    Programmer

    Spørgsmål