Keystone logo
Les Roches MBA i Global Hospitality Management
Les Roches

MBA i Global Hospitality Management

Crans-Montana, Schweiz

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

CHF 52.200 / per year *

Blandet, Fjernundervisning, På campus

* studieafgifter

Introduktion

 • Næste indtag: Efterår 2021, forår 2022
 • 1 år
 • Fuld tid
 • Eksterne studiemuligheder til rådighed
 • Valg af specialiseringer
 • Rådgivningsprojekt
 • Campus: Schweiz

Undervist udelukkende på vores Crans-Montana campus, er dette vores flagskibs kandidatuddannelse. På et intensivt år vil du indstille dig til en ledende stilling. Inkluderer en ekskursion, et valg mellem to karrierefokuserede specialiseringer i dit andet semester plus et konsultationsprojekt i den virkelige verden med et førende gæstfrihedsmærke.

149279_pexels-photo-3873851.jpeg
Gustavo Fring / pexels

fagligt indhold

Hospitality Immersion Program (HIP): Essential grounding in the fundamentals of hospitality. Valgfrit, designet til studerende uden gæstfrihedsgrad / relevant erfaring, men anbefales til alle.

Semester 1: Omfatter personlig udvikling og lederegenskaber, ledelse af komplekse organisationer, finansielle analyser, strategisk marketing, forbrugeradfærd og indsigt, gæstfrihedsøkonomi og avancerede ledelsesemner.

Semester 2: Omfatter forretningsstrategier og effektivitetsovervågning, virksomhedsfinansiering, dataanalyse og beslutningstagning, bæredygtighed og CSR i gæstfrihed plus anden international ekskursion.

Valg af specialiseringer:

 • Avanceret indtægts- og performance management
 • Gæstfrihedsentreprenørskab og forretningsudvikling

Hver specialisering inkluderer et skræddersyet konsulentprojekt.

Udflugt

Les Roches MBA -studerende nyder en fordybende forretningsrejse*.

Du vil førstehånds være vidne til, hvordan mærker i verdensklasse får gæstfrihedsmagi til at ske i en global by.

Hver tur har et omhyggeligt kurateret program med eksklusive luksushotelbesøg, møder med førende fagfolk og sociale / netværksbegivenheder.

Din viden og dit netværk vil blive transformeret.

* Den nøjagtige placering bestemmes i henhold til den nuværende globale situation

"At interagere med dygtige brancheledere, fra afdelingschefer på ejendomsniveau til regionale chefer, gør det til en ydmyg oplevelse for os alle." Radhika Mathur, MBA-studerende

Specialiseringer og forretningskonsulentprojekt

I dit andet studiesemester kan du vælge en af to specialiseringer:

 • Avanceret indtægts- og performance management
 • Gæstfrihedsentreprenørskab og forretningsudvikling

Disse avancerede emner er oprettet med din fremtidige karriere i tankerne. Hver specialisering indeholder vores unikke konsulentprojekt, der giver dig mulighed for at udtænke løsninger på virkelige forretningsudfordringer direkte relateret til din specialisering. Det er ikke en casestudie; det er en reel rådgivning for rigtige virksomheder.

Tidligere kunder har inkluderet: Beau-Rivage Palace Lausanne, Hotel d'Angleterre, Clinique La Prairie, Accor Hotels, Rocco Forte Hotels, Peninsula Hotels og New York Times.

”Jeg nød grundigt at arbejde med MBA-studerende på Les Roches . Jeg er begejstret for at bruge deres endelige præsentation og projekt til at skubbe Hatchify frem som en ny virksomhed. ” Irene Forte, Rocco Forte Hoteller

Karriereopbygning og netværk

Som MBA-studerende har du adgang til ekspertkarrierer til at guide og støtte dig, når du forfølger dine gæstfrihedsambitioner.

Dit konsulentprojekt garanterer enestående eksponering i branchen.

Og omkring 200 af de største mærker inden for gæstfrihed, luksus, økonomi og detailhandel kommer hvert år til vores campusser - personligt eller virtuelt - for at finde deres fremtidige ledere.

Adgangsoplysninger

 • Næste indtagelsesdatoer: Efterår 2021, forår 2022
 • Minimumsalder: 23
 • Uddannelse: En kopi af akademiske attributter (grad, endelig officiel udskrift for hele uddannelsen). Skolen accepterer dokumenter på engelsk eller et af de schweiziske nationale sprog, dvs. fransk, tysk og italiensk. Hvis ikke, kræves en officiel notariseret oversættelse på engelsk. Postgraduate Diploma-ansøgninger fra ikke-gradsejere med omfattende dokumenteret erhvervserfaring vil blive vurderet fra sag til sag. Ikke-gradsejere kan kvalificere sig til et fagligt udviklingsdiplom, ikke et kandidateksamen.
 • Erhvervserfaring: Ideelt to års relevant erhvervserfaring.
 • Engelsk niveau: Skal være dygtig engelsk til videregående uddannelser. Engelsk eksamensresultater (udstedt i de sidste 12 måneder) kræves af kandidater, der ikke er engelsktalende, eller som ikke har brugt de sidste to år på fuldtidsuddannelse i engelsk.

Eksterne studiemuligheder

Indtagelse i efteråret 2021

Som svar på de nuværende omstændigheder har vi introduceret tre 'a la carte' studiemuligheder for at hjælpe dig med at holde din uddannelse på rette spor. De er:

 • 100% ansigt til ansigt på campus
 • Studer eksternt, indtil du er klar / i stand til at slutte os til os på campus - med problemfri integration til læseplanen
 • 100% fjernundervisning derhjemme

Læreplan

Indlæggelser

Ranglister

Programresultat

Stipendier og finansiering

Programundervisning

Ideelle studerende

Karrieremuligheder

Faciliteter

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål