Keystone logo
KMU Akademie

KMU Akademie

KMU Akademie

Introduktion

Efteruddannelse i det 21. århundrede

I det 21. århundrede, som er præget af stadig hurtigere fremadskridende udvikling, er uddannelse og videreuddannelse et værdifuldt aktiv og vigtigere end nogensinde. Komplekse teknologiske og økonomiske problemstillinger og et stort ansvar over for miljøet stiller virksomheder og deres ledere for beslutninger, der træffes på baggrund af erfaring, viden og kompetence. Livslang læring og yderligere faglig kvalifikation er derfor afgørende. Det er uddannelsesudbydernes opgave at skaffe infrastrukturen til disse videreuddannelsesmuligheder.

KMU Akademie & Management AG, der blev grundlagt i 2006, var bevidst om dette ansvar fra starten. Men hun erkendte også, at arbejdende mennesker, der ønsker at studere på deltid, står over for en stor udfordring: at balancere arbejde, familie og studier. Med dette krav in mente udviklede de ansvarlige på KMU Akademie et koncept for fjernundervisning, der var uafhængigt af tid og sted. Siden 2011 har KMU Akademie i samarbejde med Middlesex University tilbudt deltids online kurser, der opfylder netop disse krav.

Ud over systemakkrediteringen af Middlesex University blev uddannelserne på Middlesex University med succes akkrediteret af akkrediteringsbureauet AQAS i samarbejde med KMU Akademie & Management AG i henhold til internationale standarder, European Standards and Guidelines (ESG).

Førstevalg til dit studie ved siden af dit job

Kurserne kan gennemføres på deltid. Dette er især gavnligt for ledere, der ønsker at udvide deres viden uden at opgive deres job. Onlinekurset på Middlesex University / KMU Akademie tilpasser sig fleksibelt til de studerendes behov. Du studerer når og hvor du vil og gennemfører dine studier i dit eget tempo.

Dine fordele på et øjeblik

Hos os er du i de bedste hænder

  • Fleksibel læring
  • Undervisningssprog tysk
  • Anerkendt grad
  • Personlig pleje

Online studie på Middlesex University / KMU Akademie

Studer uafhængigt af tid og sted

De studerende, der afslutter deres online-studier på KMU Akademie , er indskrevet som studerende på Middlesex University i London og modtager også deres grad fra dem. KMU Akademie er ansvarlig for den organisatoriske varetagelse af kurset. Alle dokumenter, undervisningsmaterialer og lektier er tilgængelige for studerende på tysk til enhver tid på KMUnitys online platform. Derudover er KMU Akademie kontaktpunkt for studerende i alle studierelaterede spørgsmål. Underviserne, rådgiverne og medarbejderne kan se tilbage på mange års erfaring og sikre den bedst mulige støtte til de studerende.

Placeringer

  • Linz

    Hauptstraße,54, 4040, Linz

    Spørgsmål