We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

© BIMM University
Kingston University – School of Business

Kingston University – School of Business

Kingston University – School of Business

Introduktion

Det Erhvervs- og Samfundsvidenskabelige Fakultet kombinerer Kingston Business School og School of Law, Social and Behavioural Sciences. Sammen dyrker de kritisk tænkning og en problemløsende tilgang til læring med et internationalt udsyn.

Mens du studerer her, kan du udforske samfundets største spørgsmål fra en række fagperspektiver. Du kan få indsigt fra fagfolk fra industrien, den offentlige sektor og samfundstjenester samt forskningsaktive akademikere med specialiserede ekspertiseområder. Det er afgørende, at dette giver dig mulighed for at engagere dig i det større billede og dimittere med de overførbare færdigheder, der kræves for at trives i udfordrende karrierer.

Kingston Business School er blevet tildelt den prestigefyldte internationale akkreditering af AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) som en anerkendelse af fortræffeligheden af vores erhvervsuddannelse. Denne akkreditering er opnået af kun 5% af verdens handelsskoler. Mange kurser er også akkrediteret og anerkendt af professionelle organer, herunder Association of MBA's og Chartered Institute of Marketing.

School of Law, Social and Behavioural Sciences tilbyder en række psykologikurser, der er akkrediteret af British Psychological Society (BPS). Du kan også vælge at studere en af kun få grader i Storbritannien, der tilbyder en specialistkvalifikation for retsmedicinsk psykologi. Vores politik- og menneskerettighedskurser undervises af internationale praktikere, herunder den tidligere kampagnedirektør for Amnesty International UK og nuværende direktør for British Institute of Human Rights.

Vi fornyer løbende den måde, erhvervs- og samfundsvidenskabelige studerende tænker og problemløser på, for at imødekomme kravene fra vores hurtigt skiftende verden. Studér her og vær med til at forme denne verden.

Kingston Business School

Vi tror på, at professionel succes er formet af finpudsning og udvikling af personlig kapacitet og færdigheder, samt den akademiske ramme for viden for at drive udvikling og opnå succes. Gennem fagligt rige, arbejdsgiverengagerede og forskningsinformerede kurser arbejder vi sammen med vores studerende for at hjælpe dem med at nå personlige mål og karriereambitioner; og blive anerkendt for deres særskilte tilgange og holdning til forretning.

Akkrediteringer

Kingston Business School er blevet tildelt den prestigefyldte internationale akkreditering af AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business). Denne akkreditering er opnået af kun fem procent af verdens handelsskoler og anerkender den høje kvalitet og standard af vores erhvervsuddannelse.

Mange kurser er også akkrediteret og anerkendt af faglige organer, herunder Association of MBA (AMBA), European Foundation for Management Development (EFMD) EPAS, Chartered Institute for Professional Development (CIPD), Chartered Institute of Marketing (CIM) og Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

137845_pexels-photo-1438072.jpeg

Hvorfor vælge Kingston Business School?

Vores studerende er eftertragtede, fremtidsfokuserede ledere, der aktivt udfordrer, ændrer, skaber og samarbejder for at bidrage til samfundet og påvirke økonomien som erhvervsinfluenter og jobskabere.

Udfordring

Vi opfordrer vores elever til at udfordre opfattelser og perspektiver. Vi tilstræber, at vores elever aktivt analyserer, stiller spørgsmålstegn ved, fortolker og innoverer.

Lave om

På Kingston Business School ser man konstant fremad for at fortolke fremtiden og støtte folk til at møde nye udfordringer. Vi motiverer eleverne til at være problemløsere og influencers, som kan få det bedste ud af sig selv og andre.

skab

Da indvirkningen af digitalisering og IT påvirker forretningsmiljøet og forandringer fortsætter med at påvirke vores fremtid, forbereder vi eleverne til at dyrke og foretagsomt mindset for at identificere og omfavne potentielle muligheder.

Samarbejde

Vi ruster eleverne til at udvikle deres kreative kapacitet og en samarbejdsindstilling til at arbejde med succes i tværfaglige teams og miljøer.

Klar til forretning: vores kurser

Vi designer vores kurser sammen med førende teknologi-, fremstillings-, service- og finansielle organisationer for at sikre, at de tilpasser sig problemstillingerne, udfordringerne og behovene i nutidens forretning. Du får forståelse, indsigt, færdigheder og værktøjer til muligheder i den virkelige verden ved eksamen.

Vision: Innovativ, iværksætter og livsændrende

At blive anerkendt globalt for en innovativ og entreprenøriel tilgang til uddannelse og forskning, der skaber og realiserer livsændrende muligheder.

Mission: Ledet af forskningsinformeret undervisning

At skabe det bedst mulige miljø for medarbejdere og studerende, som er mangfoldigt og inkluderende, ledet af læring, iværksætteri og forskningsinformeret.

Værdier: Fremragende personale- og elevoplevelse

Excellence: Vi værdsætter ekspertise inden for personale- og studerendes erfaring, læring og forskning.

Innovation og kreativitet: Vi værdsætter innovation, kreativitet og iværksættertænkning i generering og implementering af ideer.

Respekt: Vi værdsætter mangfoldighed, kollegialitet og ansvar.

Hvad adskiller os?

Kingston Business School har fire karakteristiske træk, der tilsammen adskiller den fra andre universiteter:

Beskæftigelsesegnethed

Kingston Business School-elever er meget efterspurgte på arbejdspladsen. Relevansen af vores kurser, vores tætte bånd til industrien, ekspertisen i vores karriere- og beskæftigelsestjenester, netværksarrangementer med virksomhedsledere og praktikophold betyder, at vores studerende er godt positioneret til beskæftigelse.

Entreprenørskab

Entreprenøriel tænkning er i vores DNA. Uanset om du vil være en del af en start-up eller drive innovation i en organisation, på Kingston Business School bliver du medlem af en top business school for iværksætteri.

Vi er bedømt som den mest succesrige britiske videregående uddannelsesinstitution for nystartede virksomheder (Higher Education Business and Community Interaction Survey 2020/21). QS TopMBA.com bedømmer os som nummer ét i verden for MBA-kandidatstart-ups.

Fra vores Kingston Business Incubator til vores arbejde med Small Business Charter Award-ordningen, på Kingston Business School er vi banebrydende med hensyn til at pleje og udvikle innovativ tænkning. Vi er også hjemsted for det internationalt anerkendte Small Business Research Centre.

Internationale ranglister, akkreditering og medlemskab

Kingston Business School er en af kun 5 procent af verdens handelsskoler, der har akkreditering fra AACSB International - Association to Advance Collegiate Schools of Business.

Vi har akkreditering fra en række af de største og mest indflydelsesrige handelsskoleakkrediteringsforeninger.

Faciliteter

Vores specialbyggede £26 millioner Business School blev designet og bygget med bæredygtighed i tankerne for at afspejle vores forpligtelse til at inspirere, uddanne og udvikle studerende, der vil tage deres erfaringer med bæredygtig adfærd ind i deres fremtidige arbejde og karriere.

Vi har banebrydende læringsfaciliteter, hvor du kan omsætte teori i praksis. Vores state-of-the-art Bloomberg handelsrum er et simuleret handelsrum for håbefulde finansfolk. Vores helt nye Kingston Business Incubator er et specialbygget rum til studerende, der arbejder med forretningsideer.

Dit studie understøttes af online læringsværktøjer såsom studerendes intranet og Canvas. Og vores campus ligger 30 minutter fra hjertet af det centrale London, hvilket giver dig adgang til verdens førende finansielle og forretningsmæssige knudepunkt, alt imens du er baseret på hovedstadens sikreste og lykkeligste sted at bo.

Internationale fjorten dage

Alle Kingston MBA-studerende mødes til vores årlige International Fortnight. På campus vil du under International Fortnight studere og socialisere med MBA- og Executive MBA-studerende baseret på både vores Kingston- og Moskva-lokationer. Med udgangspunkt i den viden, du hidtil har opnået på dit kursus, vil du fordybe dig i dit valg af specialiserede valgmoduler og høre fra inspirerende gæstetalere. Tidligere deltagere har også haft mulighed for at deltage i spændende virksomhedsbesøg.

Vores faciliteter

Vores studerende nyder godt af nogle af de bedste faciliteter i landet, herunder:

  • Bloomberg-handelsrummet, der giver dig en smagsprøve på at arbejde på et rigtigt handelsgulv (Kingston er et af kun få universiteter, der tilbyder dette);
  • Dedikerede suiter og arbejdsområder, IT-faciliteter og sociale områder til vores postgraduate studerende;
  • Virksomhedens forskningshub, herunder vores Small Business Research Center;
  • Kingston Business Incubator, en virksomhedsinkubatorplads, med faciliteter til at hjælpe dig med at starte din egen virksomhed;
  • Læringsressourcecentret, der er åbent 24 timer i døgnet i løbet af semesteret, med adgang til biblioteker, studierum og computerfaciliteter; og større tekster, tidsskrifter og computerlæringspakker, tilgængelige fra mere end 200 netværksforbundne arbejdsstationer.

Kingston Hill campus ligger i Kingston Upon Thames, kåret som Londons sikreste forstad og lykkeligste sted at bo. Det centrale London ligger 30 minutter fra Kingston Upon Thames, og giver eleverne adgang til livligheden, dynamikken og den kulturelle mangfoldighed i en af verdens førende forretningshovedstæder.

Placeringer

  • Kingston upon Thames

    Kingston Hill, KT2 7LB, Kingston upon Thames

Spørgsmål