Keystone logo
King Fahd University of Petroleum and Minerals (KFUPM) - College of Industrial Management (CIM)

King Fahd University of Petroleum and Minerals (KFUPM) - College of Industrial Management (CIM)

King Fahd University of Petroleum and Minerals (KFUPM) - College of Industrial Management (CIM)

Introduktion

College of Industrial Management (CIM) blev grundlagt i 1975 og tilbyder bacheloruddannelser i regnskab, finans, management, management information systems og marketing. Hertil kommer, at kollegiet tilbyder tre kandidatgrader: Executive Master of Business Administration (EMBA), Master of Business Administration (MBA) og Master of Accounting. Alle kandidatprogrammer er periodisk gennemgået og benchmarket mod ledende forretningsprogrammer i USA og revideret for at forblive aktuelle og aktuelle med udviklingen i forretningstendenser. Kandidatuddannelserne på CIM koordineres af kollegens assisterende dekan. Et fremragende fakultet engageret i sine bestræbelser på løbende forbedringer, gennem vedtagelse af nye teknologier, vægt på globale perspektiver og opmærksomhed på etiske spørgsmål, placerer CIM-erhvervsplanerne på niveau med de førende forretnings programmer over hele verden. Alle aspekter af programmet er designet til at overholde AACSB standarderne

CIMs vision og mission er et centralt fokus for kollegiet og giver retning i sin forfølgelse af ekspertise inden for undervisning, forskning og service.

Visionen

At være blandt de fem bedste handelsskoler i Asien

missionen

Vi uddanner elever med relevant viden, færdigheder og lederskabspotentiale, der gør dem mest efterspurgte af arbejdsgivere i regionen. Vi producerer forskning af høj kvalitet, der er højt anset af erhvervslærere. Vi engagerer samfundet i værdifulde og berigende tjenester.

Strategiske mål

 1. Byg en fremragende fakultetskrop med korrekt repræsentation af Saudis
 2. Giver innovative og integrerende læringserfaringer til at producere globalt konkurrencedygtige kandidater
 3. Forbedre forskningsresultaterne og kvaliteten væsentligt
 4. Giv værditilvækst til samfundet
 5. Juster strukturen og sørg for lydhøre styringssystemer
 6. Forbedre konkurrenceevnen gennem image og brand building

CIM vil fortsætte med at lede vejen for erhvervsuddannelse i kongeriget, sikre, at læseplanen fortsat er relevant og aktuelt for interessenternes behov, indarbejde etik baseret på islamets principper, skabe forbindelser med erhvervslivet og fremme den intellektuelle udvikling af dens fakultet.

Placeringer

 • Dhahran

  University Blvd, 31261, Dhahran

  Programmer

  Spørgsmål