Keystone logo
Kelley School of Business Indiana University

Kelley School of Business Indiana University

Kelley School of Business Indiana University

Introduktion

Kelley-skolen tilbyder en topuddannelse af erhvervsuddannelse med fokus på at vejlede dig mod din egen sande succes. På Kelley School of Business er vi i færd med at skabe karriere momentum. Vores studerende har talentet til at lykkes, ydmygheden for at vokse og vedholdenheden til at holde ud. Denne ånd - kombineret med en uddannelse, som kun eliten Kelley School kan levere - resulterer i kandidater med den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at imødekomme nye udfordringer, for at gøre positive ændringer mulige og bidrage til deres organisationer fra første dag. Vi har vores rødder i det første forretningskursus, der blev tilbudt på Indiana College i Bloomington i 1830. Indiana College voksede ud til at være Indiana University, og School of Commerce and Finance, der blev oprettet i 1920, voksede til at være Kelley School of Business. Vi har tilbudt forretningskurser på vores Indianapolis-campus siden 1916, implementeret lederuddannelse i 1952 og videreuddannelse på verdensplan. Vores tidslinje viser mere end 100 års ekspertise i virksomheden. Rekrutterere fortæller os, at de søger vores studerende og kandidater for deres positive, hårdtarbejdende holdning og deres selvtillid, der kommer fra den virkelige verden, gældende uddannelse, som vores fakultet leverer på alle grader. Vores fakultetsmedlemmer kræver og får det bedste ud af vores studerende. Kelley-studerende lærer at få resultater. Denne kvalitet afspejles i vores usædvanlige priser på tilbud om studerende, vores karriereservicers omdømme og vores globale position som en top business school.

about kelley
banner

Gå fra øjeblik til momentum

Der er øjeblikke af betydning i livet. De sker overalt og når som helst. Et blitz af inspiration til en ny virksomhed, en introduktion til en mentor, der lander det store job - det er vigtige øjeblikke, der definerer dig. Og uden den rette træning og støtte er det alt, hvad de er: enkelte øjeblikke, der slutter, når de slutter. Med Kelley eksploderer disse øjeblikke i kædereaktioner af muligheder. Du er ikke bare forberedt på dem; du er i stand til at navigere dem for at guide dig selv mod din egen ægte succes.

banner

Mission

Kelley School of Business's mission er at transformere studerendes, organisationers og samfunds liv gennem lederuddannelse og forskning. Vores mål er at producere: a) studerende, der er borgere i verden, der har en positiv indflydelse på deres organisationer og på de samfund, hvor de bor, og b) forskning, der fremmer både teori og praksis. Vi lægger vægt på en samarbejdsstrategi, der tilskynder til oprettelse af værditilvækst-partnerskaber mellem fakulteter, studerende, alumner, andre universiteter og akademiske enheder ved IU og med private sektorer og non-profit-organisationer. På Kelley-skolen er vi forpligtet til at opretholde et værdisystem baseret på:

 • Etisk adfærd og integritet
 • Excellence, professionalisme og stolthed over alt det, vi gør
 • Personligt initiativ og individuelt ansvar
 • Fuldt engagement af alle vores fakultet og medarbejdere i forfølgelsen af skolens mission
 • Løbende innovation i vores programmer og stipendium
 • En ånd af samarbejde, civilitet, respekt og kollegial opførsel i alle sammenhænge
 • Åben og direkte kommunikation
 • Mangfoldighed og inklusivitet og
 • Retfærdig anerkendelse af ydeevne

Lær mere om: Kelley / Manchester Global MBA

Placeringer

 • Bloomington

  Godfrey Graduate and Executive Education Center 1275 E. 10th Street , 47405, Bloomington

 • Indianapolis

  801 W. Michigan Street , 46202, Indianapolis

Spørgsmål