Keystone logo
John Carroll University, Boler College of Business MBA i Innovation & Entrepreneurship
John Carroll University, Boler College of Business

MBA i Innovation & Entrepreneurship

University Heights, USA

2 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Apr 2024

USD 1.070 / per credit

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Udover at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at starte og udvikle nye virksomheder, lærer studerende i innovations- og entreprenørskabsspecialiseringen også, hvordan man er effektive ledere og kommunikatører. De får en forståelse af, hvordan man opbygger og leder teams, forhandler med interessenter og pitcherer deres ideer til investorer og kunder.

Denne specialisering er ideel for studerende, der er interesserede i at forfølge karrierer som iværksættere, innovatører eller intraprenører inden for etablerede organisationer.

Kurser

Innovative forretningsmodeller** – Anvend designmetoder og innovationsværktøjer, mens du arbejder tæt sammen med en kundevirksomhed med et reelt problem at løse. Studer innovation af forretningsmodeller, lær hvordan du identificerer nye forretningsmuligheder, designer og tester banebrydende koncepter og udvikler en levedygtig forretningsstrategi og driftsmodel.

**Udbuddet af valgfag varierer hvert semester og en liste offentliggøres forud for åbning af tilmelding. Kurser i moderne emner for hvert fagområde præsenteres ofte for at sikre, at de studerende har en chance for at dykke dybt ned i aktuelle forretningsmæssige problemstillinger i økosystemet.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Ranglister

Programundervisning

Akkrediteringer

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • EGADE fuldtids MBA
    • Monterrey, Mexico
  • Innovation MBA
    • Louisville, USA
  • MBA (alle Pathways )
    • Dubai, Forenede Arabiske Emirater