We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Jinan University - School of Management

Jinan University - School of Management

Jinan University - School of Management

Introduktion

I 1906 i Nanjing etablerede Qing-dynastiet Jinan-skolen, den første statslige skole for oversøisk kinesisk. Dens mål var at sprede uddannelse og etablere bånd med oversøiske kinesere. Jinan School var forgængeren for Jinan University, som nu er beliggende i Guangzhou.

Kendt som den øverste institution for videregående uddannelse for oversøiske kineser, tilskynder Jinan spredningen af ​​den kinesiske ekspertkultur over hele verden. Denne tankegang udtrykker tilliden til skolens grundlæggere i at fremme den kinesiske kultur og deres mission om at forbinde med landsmænd over hele verden.

"Jinan University etablerede forretningsdisciplin så tidligt som i sin tidlige fase." I 1918 realiserede Huang Yanpei, en salvie af Jinan, "i virkeligheden er de nuværende kommercielle og industrielle konkurrencer videnkonkurrencer" og derefter fremme etableringen af ​​forretninger disciplin på Jinan University. Senere har erhvervsuddannelsen i Jinan University passeret flammen og udviklet sig i en uendelig rækkefølge og oplevet næsten et århundredes sociale forandringer, bestræbelser og forbedringer.

58208_JinanUniversity.jpg

Introduktion

58484_1.png

Så tidligt som i 1918 har Jinan Universitet oprettet erhvervsskolen. Gennem flere årtier har forløberne og kollegerne bestræbt sig løbende og skabt et solidt fundament for udviklingen af ​​den nuværende Management School.

På nuværende tidspunkt har skolen fordel af krydsbefrugtningen af ​​sådanne grene af læring som økonomi, lov, videnskab, teknik, medicin og ledelse. Det dækker 4 førende discipliner, nemlig erhvervsøkonomi, ledelse og teknik, anvendt økonomi og anvendt psykologi. Den har en ph.d.-graden tilladelse til 2 førstegangs emner, 6 andre emner og 2 postdoktorale arbejdsstationer. Den omfattende styrken i skolen har givet en god platform for udvikling af emner som EMBA, MBA, MPAcc, MPA, og maskiningeniør mv. Samtidig har skolens tætte tilknytning til samfundet og markedet også bragt livskraft og vitalitet til udvikling af disciplinen.

Desuden lægger forvaltningsskolen stor vægt på de akademiske udvekslinger med kendte universiteter og institutter i udlandet. Der er f.eks. Indgået aftaler mellem skolen og Stanford University og University of Pennsylvania i USA

I de senere år har der været en tendens til internationalisering blandt forvaltningsskolerne i Kina. Den såkaldte "internalisering" betyder, at ledelsesvidenskab skal lære af civilisternes frugter over hele verden og deltage i opbygningen af ​​erhvervsadministrationen og de offentlige forvaltningskulturer. Grundlaget for internationalisering er domesticering. Det vil sige, at forvaltningsskolens primære opgave skal være at tegne og reflektere over de bedste ledelsespraksis, der er tilpasset de indenlandske behov, samt at dyrke ledere, som kan tjene landets økonomiske og sociale udvikling.

Management School of Jinan University arver traditionen om "loyalitet, ærlighed, udholdenhed og respekt" og udfører strategien om "skole til oversøiske kinesiske berømte skole". Med den stærke støtte fra ledelsesvidenskaben, især branchen for erhvervsadministration, bestræber skolen sig på at opbygge sig i en førsteklasses ledelseskole i Kina og en vugge af fremragende kinesiske managementtalenter ved at forny sig, tilpasse sig til tiden og konstant forbedring af uddannelsessystemet, form og indhold. Kun på en sådan måde kan den opbygge forvaltningsskolen til et verdensberømt kinesisk uddannelsesmærke i den internationale erhvervsuddannelseskreds.

58482_2.png

58481_4.png

58483_3.png

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Guangzhou

    601 Huangpu W Ave, TianHe GongYuan, Tianhe Qu,, , Guangzhou

    Spørgsmål