Keystone logo
James Madison University MBA i Business Administration - Innovationskoncentration
James Madison University

MBA i Business Administration - Innovationskoncentration

Harrisonburg, USA

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Blandet

* de samlede omkostninger for graden er $28.800

Introduktion

Venlige, rigtige mennesker. Små klasser. Nationalt anerkendt. Overkommelig. I JMU's MBA-program er du ikke bare et nummer. Du er et værdsat medlem af en mangfoldig årgang med et utal af forretningserfaringer og perspektiver. Vores hybride studieformat er designet til at give dig mulighed for at opbygge relationer personligt for at danne grundlaget for rig diskussion i online-sessioner. Vores professorer brænder for indholdet og designer kurser, der er relevante og tilpassede til nutidens stadigt skiftende forretningsverden - alt imens de er opmærksomme på, at du arbejder fuld tid, mens du afslutter din uddannelse.

MBA-graden med en koncentration i innovation (iMBA) er designet til at hjælpe dig med at udvikle de færdigheder og evner, der kræves for at udmærke sig ved at lede gennem innovation med teknologi og mennesker.

Om innovationskoncentrationen

Innovation er den primære kilde til konkurrencefordele for mange virksomheder, især dem, der opererer i forretningsmiljøer, der bliver stadig mere komplekse og dynamiske. Vores iMBA-koncentration er designet til at adressere disse tværfaglige kompleksiteter og forberede dig til at være en leder i din organisation.

Ud over at tage fat på de kritisk vigtige spørgsmål i alle funktionelle forretningsdiscipliner, har dette program en særlig vægt på:

  • Innovation – hvordan du ændrer dit perspektiv for at skabe mere effektive ideer og processer
  • Ledelse og at være en forandringsskaber i din organisation
  • Forfining af dine færdigheder inden for analyse og drift

Med vægt på både i klassen og erfaringsbaserede aktiviteter, foregår læring ansigt til ansigt såvel som synkront ved hjælp af de nyeste online teknologier. Programmet er en hybrid af levende virtuelle klasser og personlige opholdssteder, der mødes på JMU i Harrisonburg, Va. på en uges personligt, to ugers online roterende tidsplan*.

Nationalt anerkendt, regionalt prissat

Vores toprangerede koncentrationer har et unikt blandet klasseformat designet til at give dig fordelene ved et traditionelt ansigt-til-ansigt MBA-program med fleksibiliteten og bekvemmeligheden ved en online grad. Du får også den slags fakultetsengagement med studerende, som JMU er berømt for, alt sammen til en meget rimelig pris.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Ranglister

Akkrediteringer

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål