Keystone logo
James Madison University

James Madison University

James Madison University

Introduktion

Vi ved, at succes kræver lige dele intellekt og handling. Hos JMU er det, hvad Being the Change handler om.

Når studerende, der dimitterer fra James Madison University stolte går over scenen for at modtage deres eksamensbeviser, er de mere end blot uddannede. De er medlemmer af et fællesskab af gørere. De ved, hvordan man får tingene til at ske. De har finpudset deres evne til at tænke kritisk. De har lært vigtigheden af ​​en stærk arbejdsmoral, og de er blevet engagerede i og dygtige til at samarbejde med andre. Diplomer i hånden, de forlader campus fast besluttet på at leve meningsfulde liv og forfølge en karriere med formål.

Kun to timer fra Washington DC er JMU hurtigt ved at blive et af landets førende lys inden for videregående uddannelse. Det skyldes, at studerende nyder usædvanligt engagerede forhold til fakulteter i verdensklasse, der er på JMU, fordi de ønsker at forfølge viden og undervise talentfulde studerende.

JMU-studerende, fakultetet og alumner bruger lige dele intellekt og handling for at få succes i enhver form for forfølgelse: de booster innovation og opdagelse, leder i erhvervslivet, fremmer kulturen, forbedrer sundhedsvæsenet, reformerer uddannelse, fornyer civilsamfundet, konkurrerer i atletik — de er Being the Change på alle tænkelige måder.

Statistik

Beliggenhed: Beliggenhed: Harrisonburg, VA

Studerende på universitetsniveau: 20,070

Studerende på kandidatniveau: 2,096

Uddannelsesprogrammer: 139

Forholdet mellem studerende og fakultet: 16:1

Rangliste over skoler

#1 Mest anbefalede offentlige universitet i USA af Wall Street Journal og Times Higher Ed

#1 Bedste college i Virginia til at få et job fra U.S. Department of Education statistics udarbejdet af Zippia

TOP 10 Bedste offentlige undervisning på universitetsniveau i USA af U.S. News & World Report

  Campus funktioner

  Beliggende mellem Blue Ridge og Allegheny-bjergkæderne i den vestlige del af Virginia, byder JMU's campus på en fantastisk udsigt over Shenandoah-dalen. Vores smukke omgivelser og billedskønne campus er det, der gør JMU til den mest Instagrammede placering i staten Virginia.

  Der er altid noget at lave på campus: Koncerter, film, sportsbegivenheder, skuespil, gæstetalere, kunstinstallationer, et planetarium, et 125 hektar stort arboret; listen bliver ved og ved. Med 30 spisesteder på campus er JMU også i årtier blevet bedømt blandt de 15 bedste skoler i USA til spisning .

  Washington, DC og Richmond, Virginia, er kun to timer væk i bil. En regional lufthavn ligger 20 minutters kørsel derfra og har direkte fly til store knudepunkter i DC og Chicago. Virginia og regionen byder på mange muligheder for underholdning, kulturel berigelse og udforskning af historien.

   Indlæggelser

   Start din ansøgning i dag på JMU's hjemmeside.

   JMU Virtual Tour

   Tag en virtuel rundvisning på JMU's campus

   Optagelseskrav til programmet

   Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

   Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

   Placeringer

   • Harrisonburg

    S Main St,800, 22807, Harrisonburg

   • Florence

    Palazzo Capponi, Via dei Michelozzi, 2, 50125, Florence

    Spørgsmål