Keystone logo
Jan Amos Komenský University Prague

Jan Amos Komenský University Prague

Jan Amos Komenský University Prague

Introduktion

Den Jan Amos Komensky University Prag er beliggende i den smukke og historiske by Prag, ligger i den pulserende bydel Zizkov nær byens centrum. Vores studerende vil finde en intim og venlig atmosfære sat inden for murene af vores historiske bygninger.

Vi er specialiseret i voksenuddannelse, specialundervisning, læreruddannelse, social og medier kommunikation, herunder naturskønne og medievidenskab og audiovisuel kommunikation, turisme management, sikkerhed undersøgelser, forsikringsvirksomhed undersøgelser, ledelsesmæssige psykologi, jura i iværksætteri samt europæiske økonomiske og offentlig administration undersøgelser, herunder den prestigefyldte, internationalt akkrediteret og anerkendt MBA-program.

2

Jan Amos Komensky University Prag har efterhånden opnået en solid position inden for det videregående uddannelse markedet som den største tjekkiske institution af sin art, og den første private universitet (som defineret af den tjekkiske Higher Education Act), med held at udfylde hullerne i den nationale videregående uddannelsessystem både hvad angår udbudte emner og den regionale dækning.

Universitetet tilbyder fuldt akkrediteret universitetsstudier i det tjekkiske sprog, herunder uddannelser på engelsk (primært i Det Europæiske Økonomiske og Forvaltning) samt certificerede livslang læring kurser. Vi har været aktive inden for forskning og innovation, der deltager i forskellige nationale og internationale projekter samt være medlem af forskellige foreninger som European University Association. Vores forskningsaktiviteter omfatter navnlig, specialundervisning, voksenundervisning, udvikling af menneskelige ressourcer, metoder for uddannelse, økonomi og offentlig forvaltning og kommunikation & medier.

1

Som en fortsættelse i lang tradition for Komensky Academy, en ikke-statslig, ikke-for-profit organisation, der var engageret i voksenundervisning i 1990 'Jan Amos Komensky University Prags systematisk udvikling er baseret på samarbejde med professionelle arbejdspladser i både Tjekkiet og i udlandet. Jan Amos Komensky University Prag Etableret i 2001, byder på opfindsomme programmer og har et stadigt voksende studerende basen, på nuværende tidspunkt omfatter omkring 5 000 studerende. Flere programmer er under udvikling, så tjek venligst tilbage regelmæssigt.

Placeringer

  • Prague

    Roháčova 63, 130 00 Praha 3 - Žižkov, , Prague

    Spørgsmål