Keystone logo
IU International University of Applied Sciences

IU International University of Applied Sciences

IU International University of Applied Sciences

Introduktion

Hvad IU gør anderledes?

Med over 100.000 studerende fra mere end 153 lande , er IU International University of Applied Sciences Tysklands største universitet. De tilbyder statsakkrediterede bachelor-, master- og MBA-uddannelser i topkvalitet undervist på engelsk – med en helt ny tilgang.

IU's on-campus-programmer i Berlin og Bad Honnef giver en struktureret, men fleksibel studieoplevelse, så du kan balancere studier, arbejde og privatliv i Tyskland. Med en tidsplan, der blander personlige tutorials og online selvstudier, kan du fordybe dig i et fremmed land, mens du opbygger dit sociale og professionelle netværk.

På hver af IU's campusser i Berlin og Bad Honnef bliver du en del af et virkelig levende og internationalt samfund. De moderne campusfaciliteter, understøttende læringsmiljø og sjove campusaktiviteter giver dig mulighed for fuldt ud at opleve studielivet i Tyskland, mens du arbejder hårdt for at nå dine mål.

På dage uden for campus kan du også skræddersy din læring takket være IU's fuldt integrerede digitale platform og innovative læringsværktøjer, som inkorporerer AI-teknologi såsom ChatGPT og Syntea . Når du har afsluttet dine studier, vil du også være berettiget til et 18-måneders post-studie visum for at starte en karriere i Tyskland.

Få mere at vide om IU.

Visumansøgningssupport

Du skal ikke bekymre dig om at få et visum til Tyskland: vi har fik det dækket.

Takket være vores visumsupportpartner vil du få hjælp gennem hele ansøgningsprocessen, gratis .

Få succes globalt med IU

Med IU kan du åbne døre til karrieremuligheder over hele verden . Deres statsakkrediterede programmer vil udstyre dig med brancherelevant viden og efterspurgte færdigheder, så du kan skille dig ud på det globale arbejdsmarked. At studere på IU giver dig også adgang til deres eksklusive online karrieretjenester og begivenheder og forbinder dig med deres globale netværk af akademiske partnere, så du kan studere i USA, Canada eller Australien.

Hvorfor IU?

 • Blended learning: Deltag kun i tutorials på campus 2-3 gange om ugen.
 • Fleksibel: Studer online efter din egen tidsplan resten af ugen.
 • Udforsk muligheder for arbejdsstudier i Tyskland: op til 20 timer om ugen, mens du studerer
 • Karriereorienteret: IU tilbyder specialiserede uddannelser inden for områder med høj efterspørgsel.
 • Kurser: Kombiner teori og praktisk anvendelse gennem casestudier fra det virkelige liv.
 • Kickstart din karriere i Tyskland: efter eksamen med et 18-måneders post-studie visum.
 • Alle programmer er akkrediteret: i henhold til tyske og EU-standarder inden for uddannelse.
 • IU-grader er internationalt anerkendte og kan konverteres til oversøiske ækvivalenter til arbejde eller yderligere studier.
 • Anerkendt af WES Canada & USA og medlem af Association of Indian Universities (AIU).

IU's mission

Det, der driver IU, er det, der driver dig: IU designer sine programmer, så de er så fleksible og innovative som muligt – uden at ofre kvaliteten. De leverer specialistekspertise og innovative læringsmaterialer samt fokuserer på fremragende studenterservice og professionel rådgivning. IUs uddannelser leverer fagspecifik viden og bløde færdigheder med en fremtidsorienteret tilgang og digitale værktøjer til at forberede kandidater til det internationale erhvervsliv.

Placeringer

 • Bad Honnef

  Mülheimer Str. 38, 53604, Bad Honnef

  • Berlin

   Frankfurter Allee,73a, 10247, Berlin

   • Berlin

    Berlin, Tyskland

    Spørgsmål