Keystone logo
IREBS Executive Education Executive MBA i Real Estate International
IREBS Executive Education

Executive MBA i Real Estate International

15 Months

Engelsk

Deltid

31 May 2024

Oct 2024

EUR 22.950 *

På campus

* early bird-pris for reservationer indtil 31. maj 2024: € 21.115

Introduktion

Executive MBA i Real Estate International er designet til at give ejendomsmæglere en konkurrencefordel i forhold til andre markedsaktører, hvilket giver dem værktøjerne til at konkurrere på et internationalt marked. Kurset henvender sig til ejendomsmæglere, der ønsker at forme branchen bæredygtigt og få en bedre forståelse af ejendomsfinansiering og -investering samt af internationale markeder, især de amerikanske, britiske og asiatiske markeder.

Det bedste valg til lederuddannelse på deltid

Som et tilknyttet institut ved University of Regensburg, er IRE|BS Executive Education forpligtet til den højeste kvalitet og er en international leder inden for universitets- og deltidsuddannelser for ejendomsmæglere. I mere end tre årtier har vi været konstant et skridt foran kravene til ejendomsmæglerkvalifikationer.

Vores brede vifte af deltidslederuddannelser henvender sig til dygtige ledere, ledere og ledere, der ønsker at booste deres karriere. Med sin tværfaglige, videnskabsbaserede og praktiske undervisningstilgang er IRE|BS Executive Education en drivkraft i ejendomsbranchen og fungerer som en bro mellem professionelle discipliner og markedsaktører

Modulerne i Executive MBA i Real Estate International-programmet undervises alle på engelsk. Efter vellykket gennemførelse af alle moduler og en kandidatafhandling vil "Master of Business Administration" blive tildelt af Det Økonomiske Fakultet ved University of Regensburg.

Indlæggelser

IREBS Studenterrådgivning

Programundervisning

Karrieremuligheder

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål