Keystone logo
IREBS Executive Education Executive MBA i fast ejendom
IREBS Executive Education

Executive MBA i fast ejendom

15 Months

Engelsk

Deltid

31 May 2024

Oct 2024

EUR 21.950 *

På campus

* early bird-pris for reservationer indtil 31. maj: € 20.195

Introduktion

Fast ejendom er et komplekst aktiv, og ejendomsinvesteringsmarkederne er blevet meget konkurrenceprægede. Executive MBA i fast ejendom blev designet til at give ejendomsmæglere en konkurrencefordel i forhold til andre markedsaktører, og give dem værktøjerne til at konkurrere i en international investeringsverden ved at anvende moderne finansielle strukturer og køretøjer. Kurset er rettet mod ejendomsmæglere, der ønsker at forme branchen bæredygtigt og få en bedre forståelse af international ejendomsmægler, ejendomsfinansiering og investering.

Du kan vælge mellem en EMBA i Real Estate International eller EMBA i Real Estate Finance. Økonomimodulet tilbydes også online.

Programmet er akkrediteret af Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS). Med mere end 130.000 kvalificerede medlemmer i 146 lande anses den London-baserede Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) med sin rige tradition for at være den mest internationalt anerkendte professionelle organisation for ejendomsmæglere. Den sætter standarder for grunduddannelse og fortsat faglig udvikling samt for professionel praksis gennem en bindende adfærdskodeks.

Indlæggelser

IREBS Studenterrådgivning

Læreplan

Programresultat

Programundervisning

Karrieremuligheder

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål