Keystone logo
IPMI International Business School

IPMI International Business School

IPMI International Business School

Introduktion

Nu er det din tid

IPMI International Business School, etableret i 1984 i Indonesien har været kendt som en førende business school i forberede topledere til de internationale markeder. IPMI er pioner inden udøvende og MBA-uddannelse i Indonesien; den første i regionen til at gennemføre uddannelse fuldt leveret på engelsk; den første til at levere MBA-programmer i Indonesien; og den første til at udnytte Harvard casebaseret pædagogisk tilgang i regionen. IPMI bryster i at have en vellykket alumni base på mere end 2.500 erhvervsledere i Indonesien og på verdensplan.

IPMI International Business School Bacheloruddannelsen giver unikke oplevelser for de studerende med virkelige internationale projekter og samfund inddragelse projekter som en del af deres studier. Højtydende ansøgere samt kandidater vil få mulighed for at konkurrere om internationale og indonesiske stipendier. IPMI International Business School har en dedikeret karriereudvikling hold sikrer din succesfuld karriere acceleration.

IPMI International Business School har underskrevet MOU (Memorandum of Understanding) til partnerskab med følgende universiteter:; Melbourne Business School i Australien (AACSB akkrediteret og MBA-program EQUIS akkrediteret); Bourgogne School of Business i Dijon, Frankrig (AACSB akkrediteret), Audencia Nantes School of Management i Frankrig (EQUIS, AACSB og AMBA akkrediteret); Catolica Lissabon School of Business and Economics i Protugal (EQUIS, AACSB og AMBA akkrediteret); og mange flere. Studieophold i udlandet vil tilbyde en stor oplevelse, unikke læring og networking muligheder, foruden den ekstra værdi, det vil bringe på ens CV og karriereudvikling.

Vision

For at blive en førende verdensklasse business school, der producerer transformative ledere af år 2020

Mission

Et sted for læring, finde løsninger og udvikle viden i forvaltningen feltet Forudsat strategisk ledelse, der gælder for akademisk stringens og virksomhed, der er relevant og internationalt anerkendt Støtte faglig udvikling for ledere i ledelse og forretningsudvikling

Værdier

 • Interaktiv klasse
 • Passsionate Fremme
 • Mindful studere
 • indsigtsfuld Wisdom

Placeringer

 • Jakarta

  Jl Rawajati Timur I/1 Kalibata, Jakarta Selatan 12750, Indonesia

  Programmer

  Spørgsmål