Keystone logo
Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE MBA Luksus Brand Marketing og International Management
Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE

MBA Luksus Brand Marketing og International Management

Paris, Frankrig

1 Years

French, Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 19.000 / per year *

På campus

* MBA 1: 14.500; MBA 2: 19.000 €

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Rangeret som nummer 1 i 30 år og anerkendt som den bedste træning for og af sektoren, MBA Luxury Brand Marketing og International Management er en træning, der er designet fuldt ud af fagfolk og specialister i aktivitet. Missioner og sager, der er betroet af virksomheder, giver de studerende mulighed for at praktisere den viden, de har erhvervet sig under kurserne.

Det første år giver dig mulighed for at mestre de værktøjer, der er nødvendige for at forstå markedsføring og forretning i sektoren Luksusmærker og huse. Det løber fra september til juli med et semester i gang og et semester i praktik.

Tidsplanen for andet år i aftenklassen giver fremtidige pristagere mulighed for at fortsætte deres professionelle aktivitet eller til at gennemføre en eller flere praktikophold i virksomheder for at konsolidere deres viden om denne sektor.

Dette program leverer titlen Marketing- og salgschef i luksusprodukter, registreret i RNCP ved dekret af 27/12/2018 offentliggjort i EUT af 04/01/2019 NSF-kode 312m professionel certificeringsniveau I.

mba luxury brand marketing and international management

Indlæggelser

Læreplan

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • MBA i international markedsføring
    • Online