Keystone logo
INSEAD Tsinghua- INSEAD Executive MBA (TIEMBA)
INSEAD

Tsinghua- INSEAD Executive MBA (TIEMBA)

22 Months

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

USD 125.000

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Tsinghua - INSEAD Executive MBA (TIEMBA) er et unikt partnerskab mellem INSEAD , en af verdens førende handelsskoler, og Tsinghua, et af Kinas mest prestigefyldte universiteter. Programmet finder sted på tværs af INSEAD tre campusser i Singapore, Abu Dhabi og Fontainebleau (Frankrig) og Tsinghuas campus i Beijing.

Som deltager vil du udveksle perspektiver inden for en elite, dynamisk, kulturelt forskelligartet klasse af erfarne ledere og være en del af to stærke alumninetværk. TIEMBA er det sted, hvor livsforandrende lederudvikling imødekommer den tekniske mestring af centrale forretningsdiscipliner. Og begge har øjeblikkelig indflydelse på din organisation. Det er det bedste fra øst og vest, læring og arbejde, teknisk viden og bløde færdigheder - i et enkelt program.

TIEMBA-fordelen

To grader fra to prestigefyldte handelshøjskoler

Du får to ledelsesgrader fra to øverste institutioner i Kina og i verden.

Gateway til globale netværk

INSEAD giver dig adgang til et internationalt alumninetværk, mens Tsinghuas alumnifællesskab er nøglen til at åbne mange døre i Kina.

Verdenseksperter som fakultet

Adgang til virkelig topfakultet, der leverer et robust pensum gennem en lang række læringsformer.

Deep Leadership Insights

Vores lederudviklingsprogram kører gennem hele programmet og fører lederegenskaber til næste niveau.

Lær af forskellige deltagere

Lær sammen med og fra klassekammerater, der har et væld af verdenserfaringer.

To prestigefyldte skoler

Tsinghua University

At studere ved Tsinghua University er at tilslutte sig en institution, hvis historie er sammenflettet med Kinas ekstraordinære økonomiske væksthistorie i de sidste par årtier. Faktisk blev grundlæggende dekan for School of Economics and Management (SEM), professor Zhu Rongji, Kinas femte premierminister i 1998. I dag blev hans vision om en skole, hvor Kinas forretningselite kunne lære om den bedste globale praksis og dens implementering i den kinesiske økonomi er en realitet. Tsinghua SEM er blevet en af verdens mest anerkendte handelshøjskoler: en magnet til iværksætteraktiviteter og fremragende fagfolk fra hele Kina og videre.

INSEAD

INSEAD er en af verdens største og højest rangerede handelshøjskoler. Vigtigere er det, at det er et unikt miljø, der samler mennesker og ideer fra forskellige kulturer for at ændre liv og transformere organisationer. Et globalt perspektiv og kulturel mangfoldighed afspejles i alle aspekter af dens forskning og undervisning på tværs af tre campus med lige status i tre verdensregioner. Hvert år inspirerer INSEAD 145 ekspertfakultet fra mere end 40 lande over 1.300 masterdeltagere, mens mere end 10.000 ledere drages til dets campusse for at deltage i Executive Education.

Fem campusser

5 uger i Beijing, Kina (Tsinghua)

I den idylliske omgivelse af den tidligere kongelige have i Qing-dynastiet i det nordvestlige Beijing blander dette berømte smukke campus traditionel kinesisk og moderne vestlig arkitektur med afslappede grønne områder og vandområder. Det er også hjertet af byens akademiske Haidian-distrikt.

3 uger i Singapore ( INSEAD )

INSEAD Asia Campus ligger kun 10 minutter væk fra Singapores Central Business District. Med nogle af verdens mest prestigefyldte virksomheder, der lokaliserer deres Asiens hovedkvarter i Singapore, er INSEAD klar til let adgang til blomstrende virksomheder i denne højvækstregion.

2 uger i Fontainebleau, Frankrig ( INSEAD )

I udkanten af charmerende, historiske Fontainebleau - men mindre end en time fra det livlige centrum af Paris ligger INSEAD originale campus i en af Europas smukkeste skove. Det er det perfekte sted at gå tilbage fra dit krævende professionelle liv og fokusere på din personlige udvikling.

1 uge i Abu Dhabi ( INSEAD )

INSEAD campus i Mellemøsten ligger ved ADGM-pladsen på Al Maryah Island, Abu Dhabis nye internationale finansielle center og en livlig forretnings- og livsstilsdestination. Dette er designet til at ledere kan lære og præsenterer en helt ny verden af muligheder for lederuddannelse.

1 uge i Shenzhen, Kina (Tsinghua)

Shenzhen-campus bringer Tsinghua Universitets historiske tilstedeværelse og førsteklasses forretningsuddannelsesprogrammer til landets syd og drager fordel af den dynamiske og iværksætterånd i den blomstrende by. Nærheden til Hong Kong, et verdensomspændende knudepunkt, giver uovertrufne muligheder for campussamfundet.

Adgangskriterier

Du kan ansøge til TIEMBA gennem INSEAD eller Tsinghua University. Uanset hvad, kriterierne og processen er de samme.

Erfaring og potentiale

Vi ser efter mennesker med både ledererfaring og ledelsespotentiale. Medlemmer af vores nuværende klasse har i gennemsnit 12 års erhvervserfaring (med mindst otte års efteruddannet arbejdserfaring), inklusive flere års administrerende teams og / eller projekter. Lige så vigtigt har de lyst og potentiale til at udmærke sig som ledende virksomheder.

Akademisk evne

TIEMBA er intensiv, streng og udfordrende. Så vi insisterer på et solidt akademisk fundament - normalt demonstreret ved en bachelorgrad eller tilsvarende fra et anerkendt universitet eller universitet, og GMAT- eller TIEMBA-eksamenseksamenerne.

International Outlook

Vores deltagere forventes at dele tværkulturelle oplevelser, som andre kan lære af. Derfor ser vi efter mennesker, der har boet, arbejdet eller studeret i udlandet - eller som arbejder for internationale virksomheder med kunder, leverandører eller andre interessenter i udlandet.

Asien-fokus

Programmet er designet til mennesker med en stærk interesse eller erfaring i asiatisk virksomhed. Det er bedst egnet til mennesker, der bor og arbejder i regionen (eller planlægger at) - eller hvis arbejde har et særligt fokus på Asien.

Finansiering af din TIEMBA

TIEMBA-programmet er en betydelig investering i din tid og dine penge. Som for enhver anden investering, skal du evaluere og forudse disse omkostninger - og de sandsynlige fordele - meget omhyggeligt.

De fleste deltagere finansierer deres program med en kombination af personlig opsparing eller familiestøtte, sponsorering af en arbejdsgiver, stipendier og lån.

En verden af ​​muligheder

Både Tsinghua og INSEAD anerkendes af virksomheder over hele verden som rige kilder til talent og lederudvikling. Sammen leverer vi en læseplan for karriereudvikling, der understøtter din karriererejse fra programmets første dag og op til eksamen.

Vi forstår de forskellige karrierebehov hos TIEMBA-deltagere. Uanset om du ønsker at tage det næste skridt i din organisation og maksimere dit karrierepotentiale eller udforske en karriereændring, samarbejder vores team med dig for at give vejledning og støtte gennem din rejse.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Online MBA
  • Online
 • Digital Executive MBA
  • Montpellier, Frankrig
 • Global Executive MBA
  • Valbonne, Frankrig
  • Belo Horizonte, Brasilien
  • + 6 Mere