Keystone logo
INCAE Business School

INCAE Business School

INCAE Business School

Introduktion

Velkommen til INCAE

117134_Ranking_FT.png

Med mere end 50 års historie er INCAE meget mere end en handelsskole.

Denne skole stiller dig som en konkurrencedygtig global ekspert inden for udvikling af forretninger i vækstøkonomier, især Latinamerika. Det er en oplevelse, der gør dig til en del af et fremragende netværk af fagfolk og åbner mulighed for at studere dobbelt grader i de bedste topuniversiteter på globalt plan, såsom Yale School of Management, University of Michigan, St. Gallen, UCSD, blandt andre.

117133_estudiantes2_keystone.jpg

Vores Campus

INCAE Business School har to moderne campusser, der ligger i Alajuela (Costa Rica) og Managua (Nicaragua). Du vil kunne opleve den centralamerikanske biodiversitet og de mest farverige landskaber i paradisiske strande og regnskove .

Vores forskel

Som den bedste handelsskole i Latinamerika fremmer den udviklingen i det latinamerikanske samfund gennem uddannelse af ledernes talent med et globalt perspektiv og gennem anvendt forskning i effektcentre; især inden for konkurrenceevne og bæredygtighed, iværksætteri og udvikling af kvindelige ledere.

117132_estudiantes2_keystone.jpg

Triple Crown Akkreditering

117131_accreditations_in_color.png

INCAE er akkrediteret af de vigtigste internationale akkrediteringsagenturer: AACSB, AMBA og EQUIS . Dette gør det til en del af en eksklusiv gruppe universiteter over hele verden, fordi kun 1% har denne "tredobbelte krone" af akkrediteringer.

Som bevis for kvaliteten af sine programmer og forpligtelsen til at yde uddannelse baseret på høje standarder, var INCAE den første skole uden for Nordamerika for at opnå akkreditering af The Southern Association of Colleges and Schools (SACS) , en af de syv enheder i afdelingen Uddannelse, der officielt akkrediterer universiteter i USA.

Internationale Rankings

Kvaliteten af INCAE er blevet anerkendt af prestigefyldte internationale placeringer. Blandt de bedste 100 MBA i verden ifølge QS Ranking 2018 og blev valgt som den bedste skole i Latinamerika og # 11 i Amerika ved Financial Times i 2019 og 2018.

Udvekslinger Og Dobbelt Grader

Gennem INCAE kan du tage to grader med prestigefyldte skoler, som f.eks. Y ale School of Management, University of Michigan og University of St. Gallen . Derudover får du mulighed for at bytte på de bedste universiteter i mere end 30 lande, såsom Stern, Kellogg (USA) Fudan University (Kina), HEC Paris (Frankrig), UBC Sauder School of Business (Canada) og meget mere.

Eksperter i Emerging Markets

90% af vores fakultet har en ph.d. eller ph.d.-grad fra Ivy League universiteter . Professoren tilhører 16 forskellige nationaliteter, arbejder i mere end 18 lande og er medlemmer af bestyrelsen for anerkendte virksomheder i Latinamerika.

De har et bredt kendskab til regionens økonomiske, politiske, sociale og forretningsmæssige virkelighed , hvilket afspejles i de case-studier, de løser i klassen. Som følge heraf kender INCAE-kandidater de nyeste forretningstendenser og kan anvende de mest innovative styringsredskaber til nye markeder .

117130_facultad.jpg

pris

US $ 55.000 - US $ 77.000

* Omkostningerne varierer alt efter det valgte program. Prisen inkluderer skolegebyrer, didaktiske materialer, delmål og indkvartering.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • Garita District, Alajuela

  INCAE Business School Campus Walter Kissling Gam, Provincia de Alajuela, La Garita, Costa Rica, , Garita District, Alajuela

  • Monte Tabor

   INCAE Nicaragua Monte Tabor, Nicarágua, , Monte Tabor

   Spørgsmål