We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Imperial School of Management

Imperial School of Management

Imperial School of Management

Introduktion

Et akkrediteret Online MBA-program

Imperial School of Management (ISM) partnere med førende universiteter og berømte b-skoler globalt. ISM sigter mod at levere højkvalitets og internationalt akkrediterede programmer til elever i Mellemøsten og Afrika.

Disse programmer er skræddersyet til at arbejde fagfolk gør dem overkommelige, fleksible MBA programmer med en blandet læringsform. Vores overkommelige MBA-programmer kompromitterer i det mindste ikke med kvaliteten på uddannelse og indhold. ISMs blandede leveringsform giver mulighed for online-undervisning, hvilket gør den til den akkrediterede italienske online MBA i UAE.

Programmet leveres gennem kurser med indhold, der er afgørende for virksomheder i dag internationalt. Vi har højt kompetente fakultet medlemmer, der engagerer eleverne i diskussioner, casestudier, videoer, simuleringer og præsentationer udført individuelt eller i grupper. Realtidsassistance gives til eleverne for at hjælpe dem med at fuldføre deres kursus til tiden. Varigheden af ​​vores programmer er 12 måneder, hvilket gør det til det førende etårige italienske MBA i UAE. Vores programmer er godkendt af det italienske undervisningsministerium, således af høj kvalitet offentlig godkendte MBA-programmer.

Skolen tror også på netværkskompetence og udveksling af ideer til ligesindede individer. ISM tilbyder muligheder for studerende og alumner at interagere med branchens ledere i seminarer og konferencer. Det underliggende mål for skolen er at opbygge et robust fællesskab af højtydende fagfolk og iværksættere. Dette samfund sætter forrang og motiverer den kommende generation til at blive et holistisk samfund. ISM er registreret og licenseret af Sharjahs regering, UAE, med licens nr. 1701124 og indregnet som et aktieselskab.

64376_Imperial-School-of-Management-logo.png

Placeringer

  • United Arab Emirates Online

    United Arab Emirates Online, Forenede Arabiske Emirater

  • Sharjah

    Sharjah, 85532, Sharjah

Spørgsmål