Keystone logo
Imperial College Business School

Imperial College Business School

Imperial College Business School

Introduktion

Vi inspirerer strålende sind

Som en del af Imperial College London, en global leder inden for videnskab og teknologi, driver vi global forretning og social transformation gennem fusionen af forretning, teknologi og en iværksættertankegang.

Vi kombinerer innovativ tænkning og indsigt med ny teknologi for at udvikle løsninger på virkelige verdensproblemer, til gavn for erhvervslivet og forbedre samfundet.

Vores verdensførende forskere er banebrydende med praktiske løsninger, og deres forskningsekspertise er grundlaget for vores postgraduate og Executive Education-programmer. Vores tankelederskab søges af regeringer, politiske beslutningstagere og globale virksomhedsledere, som ofte samarbejder med os om forskningsprojekter.

Vi tiltrækker strålende sind og leverer miljøet til at fremme innovativ og iværksætter tænkning, hvilket resulterer i banebrydende ideer, der frigør forretningsmuligheder.

Vores livslange professionelle udviklingstjeneste og vores globale alumni-netværk sikrer, at vores kandidater fortsætter med at have en lang og vellykket karriere i forskellige brancher over hele verden.

Vi inspirerer strålende sind til at være verdens fremtidige ledere af erhvervslivet og samfundet.

Vores vision

At gavne erhvervslivet og forbedre samfundet gennem kraften af innovativ tænkning.

Vores mission

Vi inspirerer strålende sind til at være verdens fremtidige ledere af erhvervslivet og samfundet. Vi driver global forretning og social transformation gennem sammensmeltning af forretning, teknologi og en iværksætterindstilling.

Imperial betyder intelligent forretning

akkrediteringer

Imperial College Business School er blandt blot én procent af handelsskoler verden over, der er blevet akkrediteret af de tre største og mest indflydelsesrige handelsskoleakkrediteringsforeninger: AACSB, AMBA og EQUIS. Vi er også en af de første handelsskoler, der modtager en Bronze Athena SWAN-pris på afdelingsniveau fra Equality Challenge Unit, som en anerkendelse af vores forpligtelse til at tackle ulighed mellem kønnene på videregående uddannelser.

Priser

  • Årets universitet og Årets universitet for studerendes oplevelse af The Times og The Sunday Times Good University Guide 2022
  • Nomineret til Årets Business School ved Times Higher Education Awards 2021

Placeringer

Placeringer
  • Exhibition Road, SW7 2AZ, South Kensington

Programmer

Spørgsmål