Keystone logo
IGR-IAE Rennes Master of Business Administration i International Management
IGR-IAE Rennes

Master of Business Administration i International Management

Rennes, Frankrig

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 9.500 / per course *

På campus

* Disse er studieafgifterne for hele varigheden (5750 € for 1. år og 3750 € for 2. år). Det inkluderer ikke CVEC (Student and Campus Life Contribution, 92€ for 2020-2021) og andre leveomkostninger.

Introduktion

Tidligere undervist som en Master 2-uddannelse, er Master of Business Administration in International Management nu en fuld mastergrad, specifikt rettet mod engelsktalende studerende med en bachelorgrad i økonomi eller ledelse, samt kandidater med en anden baggrund end ledelse ( teknik, kemi, sundhed, humaniora og samfundsvidenskab).

Denne nye tidsramme vil bedre imødekomme internationale studerendes forventninger og give dem mere tid til at lære om Frankrig og franskmændene og til at arbejde i forbindelse med franske eller Frankrig-baserede virksomheder i løbet af de to praktikperioder, der er inkluderet i programmet.

Disse fuldtidsprogrammer undervises 100% på engelsk i vores lokaler, der ligger ved siden af Rennes' centrum.

Fokuseret på internationale ledelsesspørgsmål, vil programmet hjælpe eleverne med at forstå de vigtigste trin i globaliseringen af virksomheder, med særlig vægt på den indbyrdes afhængighed af strategiske, kulturelle, kommercielle, juridiske, finansielle og ledelsesmæssige spørgsmål.

Programmets specificitet er at kombinere intensive franske sprogkurser med et omfattende akademisk program i ledelse, der udelukkende undervises på engelsk.

Mål

Hovedformålet med kurset er at give eleverne de væsentlige færdigheder, der er nødvendige for at forfølge en karriere som International Business Executive.

Hvert år inviterer programmet mange professionelle og akademiske talere fra Frankrig og i udlandet. Mere specifikt deltager studerende i forelæsninger givet af gæsteprofessorer fra IGR-IAE Rennes partneruniversiteter i Tyskland, Spanien og Brasilien.

Noget påpegede af alle de studerende, der deltog i denne mastergrad: et unikt multikulturelt miljø, forstærket af mangfoldigheden af faglige og akademiske profiler og de mange forskellige nationaliteter, der findes i gruppen. Ud over de varige venskaber, der er skabt under programmet, er denne mangfoldighed en glimrende mulighed for at udvikle et internationalt professionelt netværk.

Ivrig efter at skabe forbindelser til iværksætter- og ledelsespraksis og hjælpe med at opdage netværket af partnervirksomheder i IGR-IAE Rennes , arrangerer programdirektøren virksomhedsbesøg, møder med MBAIM-kandidater og et forretningsspil i slutningen af andet semester, som gør det muligt at bruge alle de faglige kompetencer, der er udviklet i løbet af året.

Studerende modtager et intensivt kursus i fransk som fremmedsprog, som giver selv helt nybegyndere i fransk mulighed for at udvikle sig professionelt og lære mere om fransk kultur og ledelse.

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Ideelle studerende

Karrieremuligheder

Faciliteter

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål