Keystone logo
International Graduate Center - Hochschule Bremen International MBA Focus International & Sustainable Management (dobbelt grad)
International Graduate Center - Hochschule Bremen

International MBA Focus International & Sustainable Management (dobbelt grad)

Bremen, Tyskland

2 Semesters

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Oct 2024

EUR 17.000 *

På campus

* afhængigt af det valgte partneruniversitet, plus semestergebyr på €380

Introduktion

Dual Degree Program med ESSCA, Paris/Frankrig (MBA/M.Sc)

Du kan starte med dine kernemoduler på IGC i Bremen og specialisere dig i International Sustainable Management i anden semester af dine studier. Denne specialisering tilbydes af ESSCA School of Management i Paris, Frankrig.

Paris er anerkendt som en af de mest attraktive byer i verden for økonomisk udvikling, rangerende 3. i 2017. Med ESSCA vil du vælge en handelsskole med en historie på mere end et århundrede. ESSCA er en af de prestigefyldte franske Grandes Ecoles og er med AACSB, EQUIS og AMBA internationalt triple-crown akkrediteret.

IBSA's International and Sustainable Management-specialisering kombinerer studiet af international ledelse og emner relateret til bæredygtig praksis i et globaliseret miljø og giver de studerende praktisk viden og praktiske værktøjer, der er nødvendige for at håndtere og tage et forspring i forskellige sociale, økonomiske, teknologiske og miljømæssige spørgsmål .

Udover høj og praktisk uddannelse får du chancen for at udforske en af de smukkeste byer i verden. Drag fordel af den rige kulturarv, som byen har at byde på, eller gå en tur langs Seinen. ESSCA School of Management ligger kun tyve minutter med metro fra de store vartegn i Paris, såsom Champs Elysées eller Eiffeltårnet.

Start din IBSA Dual Degree Master's Program med den internationale MBA på IGC i Tyskland og tag til Paris for din specialisering.

Engelske krav

  • Høje engelskkundskaber (IELTS 6,5 point eller TOEFL iBT min. 90)

Læreplan

Om skolen

Spørgsmål