Keystone logo
ICADE Business School MBA (Master i Erhvervsadministration)
ICADE Business School

MBA (Master i Erhvervsadministration)

Madrid, Spanien

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 25.579 / per year *

På campus

* hvis du er alumner, har du ret til 10% rabat

Introduktion

Hvad er den officielle kandidatgrad i forretningsadministration (MBA)?

Den Official Master's Degree in Business Administration (MBA) administreres af Faculty of Economics and Business Administration (ICADE) på Universidad Pontificia Comillas.

MBA -programmet åbner dørene til en succesfuld professionel karriere i ledelsen af virksomheder gennem praktisk undervisning i de grundlæggende koncepter for bæredygtig ledelse af virksomheder (ledelse, strategi, innovation, økonomi, marketing, teknologi, menneskelige ressourcer og drift). Det tilbyder en omfattende træningsoplevelse, der udsætter eleverne for og forbereder dem til realiteterne i en forretningsverden, der er i konstant forandring.

Denne MBA giver mulighed for at specialisere sig i ledelse, økonomi og marketing eller teknologi

Det er et program designet til at give studerende mulighed for at erhverve og omsætte de færdigheder, der er nødvendige for at være en del af det voksende europæiske økosystem for virksomheders investeringer og innovation. Det giver mulighed for at specialisere sig i Management, Finance og Marketing eller Technologies , med TechMBA , som udforsker brugen af ​​data og muligheder i den digitale sektor. Alternativt har kandidater også mulighed for at følge et Executive Program i Business Analytics .

Dette kursus tilbyder oversøiske studier og mulighed for at forfølge rigtige konsulent- eller iværksætterprojekter som en del af det afsluttende projekt. Det er også muligt at gennemføre erhvervserfaring i løbet af det akademiske år.

Teknisk MBA

Teknologien har dybt forandret virksomhedens økosystem. For at tackle dette "innovationsgab" er det nødvendigt at uddanne nye ledere der er i stand til at kombinere nye teknologier med organisationen af ​​mennesker og fremme talent kreativt. Universidad Pontificia Comillas tilbyder en Tech MBA rettet mod dem, der gerne vil påbegynde en professionel karriere baseret på innovation og samtidig udvikle ledelses færdigheder inden for teknologisk miljøer.

Det nye program leverer de vigtigste kognitive, instrumentelle og psykologiske værktøjer til at præstere i ledelsesstillinger og i et miljø præget af teknologisk innovation. Det giver også vigtige sociale netværk og ressourcer. Den tætte forbindelse mellem Universidad Pontificia Comillas og virksomheder på forkant i mange sektorer giver TechMBA-studerende mulighed for en ægte projektoplevelse, der inkluderer de teknologiske og forretningsmæssige dimensioner.

Bliv den kreative og innovative leder, som de nye virksomheds- og investeringsøkosystemer har brug for

Det tætte samarbejde mellem Comillas ICADE og Comillas ICAI tilføjer en differentieret og virkelig unik værdi til dette program. Alt sammen i sammenhæng med de teknologiske, etiske og sociale værdier i Comillas, et universitet med over hundrede års historie og en lang tradition for innovation.

Hvad gør os forskellige

174257_Clipboard01.jpg

Ideelle studerende

Karrieremuligheder

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Programundervisning

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål