Keystone logo
International Business School the Hague Fleksibel Executive MBA
International Business School the Hague

Fleksibel Executive MBA

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 8.500 / per year *

Blandet, Fjernundervisning, På campus

* årligt for EU-studerende 7500 € om året for ikke-EU-studerende

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

For virksomhedsledere med en vision for karrierevækst.

Du er ivrig efter at erhverve nye erhvervskompetencer og ønsker at træde på en højere pedal i din erhvervskarriere, men du er en fuldtidsansat med mindre tid til at forfølge fuldtids MBA-studier? IBSH har en permanent løsning.

International Business School the Hague ( IBSH ) introducerer et fleksibelt Executive MBA-program designet til at imødekomme og passe til din arbejdsplan. IBSH Executive MBA giver kortfattet den studerende den viden, værktøjer og færdigheder, der er nødvendige for at konfrontere og løse overvældende problemer og usikkerheder, som mange virksomheder støder på i det globale forretningsmiljø.

IBSH 20191010-017" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135382_20191010-017.jpg" alt="IBSH 20191010-017" data-json="{"author":"©International Business School the Hague","author_url":"","source":"©International Business School the Hague"}" />

IBSH Executive MBA er udelukkende organiseret i hverdage om aftenen som angivet i nedenstående format:

Hvornår:

 • Mandage, tirsdage og onsdage
 • Klassetimer: 18.30 til 21.30

IBSH graduation 20191010-169-min" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135384_20191010-169-min.jpg" alt="IBSH graduation 20191010-169-min" data-json="{"author":"©International Business School the Hague","author_url":"","source":"©International Business School the Hague"}" />

mødested:

Ved IBSH bygningen, Rijkswijkseweg 60, 2516EH, Haag

Dato for påbegyndelse:

Der er to indtag hvert år i marts og september

Studieafgifter:

8500 € pr. 12 måneder inklusive lærebøger og kursusmateriale. Betaling af studieafgifter er omsættelige.

Hvem er dette program beregnet til?

IBSH leder efter kandidater, der er villige til og i stand til at kombinere store arbejdsbyrder hos deres virksomheder med streng akademisk uddannelse. Hvad mere er, programmet er designet til personer med en international baggrund, en bachelorgrad (eller tilsvarende) og mindst to år efteruddannet erhvervserfaring samt demonstrere færdigheder i engelsk.

Hvad man kan forvente af IBSH Executive MBA:

En akkrediteret MBA-grad i fællesskab uddelt af IBSH og et universitet i Storbritannien.

IBSH Graduation 20191010-115-min" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135383_20191010-115-min.jpg" alt="IBSH Graduation 20191010-115-min" data-json="{"author":"©International Business School the Hague","author_url":"","source":"©International Business School the Hague"}" />

Kvalitetsuddannelse til mindre

International Business School the Hague Online-programmer

IBSH tilbyder nu alle sine programmer også i et online-format. Som onlinestuderende følger du den samme læseplan som studerende i klassen, og du kan deltage i live klasser via en internetforbindelse, eller du kan studere via indspillede klasser. Du vil udføre de samme opgaver og projekter som studerende på campus, og du kan oprette forbindelse til din underviser for hvert kursus, du går via vores avancerede online kursusleveringssystem. Online-studerende kan skifte til campus-tilstand i slutningen af hvert semester ved at ændre deres tilmelding. Online studerende kan også gå på IBSH sommerskole i Haag, Holland (tilgængelighed afhængigt af antallet af deltagere).

Adgangskravene og adgangsdatoer for de forskellige online-programmer er de samme som for campusprogrammerne. Desuden skal studerende have adgang til en stabil internetforbindelse med tilstrækkelig båndbredde.

Indlæggelser

Ideelle studerende

Faciliteter

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Master of Business Administration (MBA)
  • Deventer, Holland
  • Enschede, Holland
 • Executive MBA
  • London, Det Forenede Kongerige
 • DU- Executive MBA (EMBA)
  • Nice, Frankrig
  • Cannes, Frankrig
  • + 4 Mere