Keystone logo
© HTW Berlin, Alexander Rentsch
HTW Berlin University Of Applied Sciences

HTW Berlin University Of Applied Sciences

HTW Berlin University Of Applied Sciences

Introduktion

Det HTW Berlin

Berlins største universitet for anvendte videnskaber

Med en elevgruppe på mere end 13.000 er Hochschule für Technik und Wirtschaft (HTW) Berlin det største universitet for anvendt videnskab i Berlin. Med omkring 70 bachelor- og kandidatuddannelser i teknik, økonomi, informationsteknologi, kultur og design er rækken af kvalifikationer, som vi tilbyder, imponerende. Både kompakte og praksisorienterede, vores uddannelser kan suppleres med undervisning i fremmedsprog og nøglefærdigheder. Universitetsrangeringer har konsekvent etableret os som en af de førende udbydere af en moderne og professionel uddannelse. Vores faciliteter omfatter et velassorteret bibliotek, et moderne computercenter og en bred vifte af sportsaktiviteter.

Et prisvindende universitet

HTW Berlin har et fremragende akademisk ry og har modtaget mange priser for enestående innovation i universitetssektoren; for vores interne ledelsesreformer; de rådgivnings- og servicepakker, der tilbydes til små og mellemstore virksomheder og nystartede virksomheder; og for vores engagement i ligestilling mellem kønnene og barrierefrihed. Universitetsrangeringer har konsekvent etableret os som en af de førende udbydere af en moderne og professionel uddannelse.

Studie, undervisning og forskning to steder

Studier, undervisning og forskning på HTW Berlin udføres to steder: Treskowallee campus i Karlshorst og Wilhelminenhof campus i Oberschöneweide. Begge steder har en lang og stolt historie: de fredede bygninger på Treskowallee-campus tjente tidligere som skole og under DDR, som College of Economics. Wilhelminenhof campus har en lang og rig tradition som et center for industriel innovation. Beliggende i Berlins sydøstlige del var det vært for to berømte virksomheder, Allgemeine Elektrizitäts-Gesellschaft (AEG) og Kabelwerke Oberspree (KWO).

Placeringer

 • Berlin

  Treskowallee 8, 10318 Berlin, Germany

  • Berlin

   Treskowalle 8, 10318, Berlin

   Spørgsmål