We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Humboldt State University - A California State University campus

Humboldt State University - A California State University campus

Humboldt State University - A California State University campus

Introduktion

Humboldt State studerende nyder en ekstraordinær kollegium oplevelse, tage små klasser undervises af professorer, der kender dem ved navn. De lever og lære i et af verdens smukkeste steder-nær gamle redwood skove, bjerge og strande. Vi er beliggende 275 miles nord for San Francisco i byen Arcata, der er anerkendt som en af ​​Vestens bedste college byer.

Humboldt State er en offentlig institution og en del af 23-campus California State University-system. Med fuld tid bachelor undervisning på kun $ 7194 om året, vi er en af ​​de bedste videregående uddannelsesinstitutioner værdier i nationen.

Vi har lidt over 8.700 studerende og 570 videnskabelige medarbejdere. Vi tilbyder en bred vifte af akademiske valg, med 48 majors og 12 kandidatuddannelser i 3 Colleges. Fakultetet medlemmer er blandt de top undervisere og forskere inden for deres områder. Programmer i naturressourcer og videnskab er landskendt, mens visuelle og udøvende kunstarter er også populære områder af undersøgelsen. I hele pensum, eleverne finder en mangeårig forpligtelse til social og miljømæssig ansvarlighed.

Vi blev grundlagt som en lærers college i 1913. I løbet af det sidste århundrede, er vi vokset fra en institution udelukkende fokuseret på læreruddannelsen til et fuldt akkrediteret universitet med omfattende forskningsfaciliteter. Der har været masser af navneændringer gennem årene: Vi er blevet kaldt Humboldt State Normal School, Humboldt State Teachers College, Humboldt State College, CSU Humboldt og, siden 1974, Humboldt State University.

Vores studerende har masser af muligheder for hands-on læring med professorer engageret i forskning og samfundstjeneste. Coral Sea, for eksempel, er et havgående skib, der anvendes primært til bachelor forskning. Studerende kan studere med verdens førende ekspert på redwood træer og med førende eksperter i bæredygtige energisystemer. I vores forkant Fire Lab, studerende studerer egenskaber skovbrande, og i de Schatz Energy Research Center student teknikere arbejder på den virkelige verdens problemer ligesom at bringe bæredygtig belysning til udviklingslandene. Studerende oprette deres egne teaterproduktioner, studere mekanik gå i Human Performance Lab, arbejde med små børn i Child Development Lab og mere. Muligheder vrimler for virkelige verden forskningserfaring rådighed for bachelorstuderende-noget par andre universiteter kan prale.

Uden for klasseværelset, vores studerende nyde en stor campus liv. De er involveret i mere end 180 campus klubber og har adgang til en state-of-the-art rekreative anlæg. Hvert år bringer CenterArts nationalt anerkendt kunstner og højttalere til campus, og vi har 12 NCAA Division II atletisk hold.

Mission, vision og værdier

Mission

Humboldt State University er en omfattende, bolig campus ved California State University. Vi glæder os over studerende fra Californien, og verden til vores campus. Vi tilbyder dem adgang til en overkommelig pris, uddannelse af høj kvalitet, der er lydhøre over for behovene i en verden i hastig forandring. Vi serverer dem ved at tilbyde en bred vifte af programmer og aktiviteter, der fremmer forståelsen for sociale, økonomiske og miljømæssige spørgsmål. Vi hjælpe enkeltpersoner forberede sig på at være ansvarlige medlemmer af forskelligartede samfund.

Vision

Humboldt State University vil være campus valg for personer, der søger frem for alt andet til at forbedre den menneskelige tilstand og vores miljø.

Vi vil være den førende center for tværfaglige studier af miljøet og dets naturressourcer. Vi vil være et regionalt center for kunst. Vi vil være kendt for socialt og miljømæssigt ansvar og handling. Vi mener, at nøglen til vores fælles fremtid vil være den enkelte borger, der handler i god samvittighed og engagerer sig i informeret handling. Vi vil forpligte sig til at øge vores mangfoldighed af mennesker og perspektiver. Vi vil være eksemplariske partnere med vores samfund, herunder stammeledere nationer. Vi vil være forvaltere af at lære at gøre en positiv forskel.

Værdier

Humboldt State University værdier følgende faglige principper, der repræsenterer attributter af en fagligt integreret universitet, og danne ramme for varetagelse vores kollektive vision og mission.

Vi mener, at vores primære ansvar er at yde den bedst mulige uddannelse for nutidens verden. Vi mener, at undervisning ekspertise er af afgørende betydning, som det er at lære topkvalitet. Vi tror på et miljø med fri forskning, hvor læring finder sted både i og uden for klasseværelset. Som et fællesskab af læring, campus læseplaner og co-læseplanerne miljø fremmer intellektuel diskurs, æstetiske kreativitet og påskønnelse, og væsentlige muligheder for involvering og service. Vi forbereder eleverne til at påtage sig forpligtelser kritisk undersøgelse, social ansvarlighed og civilt engagement er nødvendigt for at møde udfordringerne i det 21. århundrede. Vi tror på intellektuel vækst gennem stipendium, kreative aktiviteter og forskning. Vi forberede folk til at få succes i avancerede akademiske og faglige uddannelser; at være i ledende stillinger; og for at være proaktive og produktive medlemmer af samfundet. Vi tror på værdighed alle personer, i rimelig og retfærdig behandling, og lige muligheder. Vi værdsætter den rigdom og samspillet mellem forskelle. Vi sætter pris på rummelighed af mangfoldighed, og vi respekterer alternative paradigmer tanke. Vi tror på kollegial dialog og debat, som fører til deltagerbaseret beslutningstagning inden for vores samfund af studerende, personale, administrator, og fakultetet elever. Vi mener, at universitetet skal hjælpe med at udvikle de evner af enkeltpersoner til at tage initiativ og at samarbejde i sager resulterer i ansvarlig handling. Vi tror enkeltpersoner skal være miljømæssigt, økonomisk og socialt ansvarlig i jagten på levedygtige og bæredygtige samfund. Vi mener, at vores placering er en økologisk og åndeligt rige aktiv, vi omfavne som en integreret del af vores lærende samfund. Vores pensum er relevant, samarbejdsorienteret og lydhøre over for vores geografiske placering. Vi mener, at vi har en særlig mulighed for at lære af de indianske kulturer, det unikke økosystem og særlige samfund i vores region, og til at anvende denne viden. Vi mener, at universitetet er en integreret del af vores lokale og regionale samfund. Vi mener, at universitetet er et opbevaringssted for arkivering akkumuleret viden med inkluderende adgang for vores akademiske og bredere samfund.

Placeringer

  • Arcata

    1 Harpst Street, Arcata, CA 95521

Spørgsmål