Keystone logo
Fresenius University of Applied Sciences

Fresenius University of Applied Sciences

Fresenius University of Applied Sciences

Introduktion

Fresenius University of Applied Sciences

Fra sit hovedcampus i Idstein nær Wiesbaden kan Fresenius University of Applied Sciences se tilbage på mere end 167 års tradition i undervisningen i naturvidenskaberne. I 1848 grundlagde Carl Remigius Fresenius Fresenius Kemiske Laboratorium, som fra begyndelsen har helliget sig praktisk laboratoriearbejde såvel som uddannelse. Certificering som et privat sponsoreret, statsgodkendt universitet for anvendt videnskab fulgte i 1971.

I dag tilbyder universitetet fuldtids- og deltidsbachelor- og kandidatuddannelser samt erhvervsuddannelse og videreuddannelse i hovedkvarteret i Idstein og dets campusser i Köln, Hamborg, München, Düsseldorf, Frankfurt, Berlin og New York. Kurserne er fordelt på forskellige fakulteter: Kemi & Biologi, Sundhed & Social, Økonomi & Medier og Design.

Denne rent markedsorienterede kommunikationsforanstaltning har dog absolut ingen indflydelse på de juridiske rammer for Fresenius University of Applied Sciences . Skolerne er ikke en erstatning for fakulteterne, men sætter universitetets marketingafdeling i stand til ikke blot at præsentere studieforløbene, der er vokset stærkt i antal over de seneste år, på markedet på en mere gennemskuelig og fokuseret måde, men også bedre imødekomme de behov hos kommende og eksisterende studerende. Alle universitetets lovbestemte udvalg og deres organisation på de forskellige fakulteter vil i den forbindelse også fremover bevare deres relevans og gyldighed.

Campus funktioner

Fresenius University of Applied Sciences er repræsenteret i hele Tyskland - så du kan nyde fuld fleksibilitet, når du skal vælge dit studiested. I løbet af dit studie kan du også flytte til en anden af vores lokationer, udvide din venne- og bekendtskabskreds og lære nye byer at kende.

Takket være den fleksible ændring af lokation, vil du ikke miste nogen tid eller kreditter, når du flytter til en anden Hochschule Fresenius lokation. DU kan fortsætte med at studere komfortabelt og uden konsekvenser på trods af flytningen.

  Campusliv og faciliteter

  • StudyPlus: På StudyPlus vil du på baggrund af din personlige profil modtage individuelle anbefalinger til event- og videreuddannelsestilbud inden for områderne: karriere, videreuddannelse, internationalitet, sprog, praktisk erfaring og netværk, som du optimalt kan berige dit studie og udvikle dig med. dine personlige kompetencer.
  • Mentorprogram: Som en del af vores etårige mentorprogram, som tilbydes på tværs af alle lokationer, fungerer vores alumner som mentorer for i øjeblikket at støtte studerende med spørgsmål om deres studier og karriereorientering.
  • Gæsteforelæsninger: Mulighed for akademiske gæsteforelæsninger og semestermæssige undervisningsopgaver på universitetet.

  På Hochschule Fresenius er målet at gøre studielivet på universitetet spændende på mange forskellige måder og dermed garantere de studerende uforglemmelige minder fra deres studier. Udover arrangementer arrangerer vi også vejledninger og støtter elevinitiativer.

  Placeringer

  • Idstein

   Fresenius University of Applied Sciences Limburger Straße 2

  • Berlin

   Jägerstraße 32, 10117 Berlin, , Berlin

   • Munich

    Infanteriestraße 11A, 80797 München, , Munich

    • Wiesbaden

     Moritzstraße 5, 65185 Wiesbaden, , Wiesbaden

     • Hamburg

      Alte Rabenstraße 1, 20148 Hamburg, , Hamburg

      • Düsseldorf

       Platz der Ideen 2 40476 Düsseldorf, , Düsseldorf

       • Heidelberg

        Sickingenstraße 63-65 69126 Heidelberg, , Heidelberg

        • Idstein

         Limburger Straße, 2, 65510, Idstein

         Spørgsmål