Keystone logo
Horizons University

Horizons University

Horizons University

Introduktion

Horizons University leverer grader på højt niveau fra bachelorer med doktorgrader.
Horizons University er registreret i:

  • Det franske undervisningsministerium nr. 0756324S - UAI nr. 0451674A
  • Paris regionale kontrolafdeling for professionel uddannelse (nummer 11752996775)

Og er medlem af:

  • ECBE - European Council for Business Education-akkreditering (http://www.ecbe.eu/)
  • ACBSP- Akkrediteringsrådet for handelsskoler og -programmer
  • ASIC- Akkrediteringstjeneste for internationale skoler, gymnasier og universiteter
  • EADL- European Association for Distance Learning

Om os

Vores unikke metode giver dig mulighed for at opbygge de praktiske færdigheder, du har brug for, uanset om du kommer for at studere på campus eller følger vores online uddannelse!
Du kan tjene den grad, du har brug for, i dit eget tempo med et højt kvalificeret internationalt fakultet . Kurser i eget tempo og instruktørledede ved hjælp af "hands-on" og banebrydende metoder - vores programmer giver dig de færdigheder, du har brug for for at nå dine personlige og professionelle mål.

Vores mission er at give den uddannelsesmæssige oplevelse, der passer til vores elevers behov i enhver del af verden og bidrage til deres personlige og professionelle opfyldelse.
Vi tilbyder programmer, der er fleksible i tid , der tager hensyn til personens erfaring og som er overkommelige . Vi er specialiseret i fjernundervisning, men vi tilbyder også programmer på campus.

Campusstudie

Vores on-campus-programmer giver dig mulighed for at interagere med fakultetet og andre studerende i opholdsperioder og fuldføre dit arbejde online. Det er en anden fleksibel løsning, der helt sikkert vil forbedre dit professionelle liv.

Online undersøgelse

Vores online programmer giver dig mulighed for at arbejde i dit eget tempo, mens du beholder dit job og dine aktiviteter. Du kan tage en uddannelse af høj kvalitet uden at forlade hjemmet. Denne mulighed er også billigere og tilgængelig i ethvert land i verden, hvor du bor.

Placeringer

  • Paris

    Horizons University, 5 rue Conté Paris , 75003, Paris

Spørgsmål