Keystone logo
HHL Leipzig Graduate School of Management Fuldtids MBA
HHL Leipzig Graduate School of Management

Fuldtids MBA

0 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Fremragende karrieremuligheder bekræftet af Financial Times og AméricaEconomía

Program Structure

Fleksibel struktur: En MBA skræddersyet til dine behov

HHL fleksible og innovative MBA-program er designet til at forberede effektive og ansvarlige virksomhedsledere og iværksættere til de udfordringer og muligheder i det 21. århundrede. Programmet byder på internationale erfaringer og fokuserer på at udvikle dine ledertalenter og lederevner. Vores program giver dig den største fleksibilitet og du har to spor at vælge imellem.

Fast Track vs. Advanced Track

Uden for boksen - få mere international erfaring på vores top partner universiteter

International kompetence er afgørende for en virksomhed leder. Globale partnerskaber er derfor en af ​​HHL vigtigste aktiver. Vi serverer vores selektiv antal studerende med over 130 partneruniversiteter rundt omkring på kloden.

For at holde sig ajour med gældende internationale, sociale og økonomiske udfordringer, et begreb i udlandet tilbydes i 5. eller 6. valgperiode i MBA pensum.

Karriere

Vores mål: Din personlige og faglige udvikling

En individuel Karriereudvikling Service på HHL betragtes som et centralt element til vores studerende succes. Fra datoen for optagelse på kandidatuddannelsen i Management til placeringen af ​​en vellykket jobansøgning - vil vi støtte dig. Førende internationale virksomheder jævnligt rekruttere HHL studerende og kandidater på campus for praktikophold og faste stillinger.

4.

Ansøgning

3

Start din MBA rejse med HHL

Vi er i øjeblikket at acceptere ansøgninger om næste indtag i september 2017 et rullende grundlag. Venligst overholde fristerne nedenfor.

Adgang til HHL s MBA-program er yderst konkurrencedygtig. Vi udvælger omhyggeligt et varieret studerende, en, der afspejler en række forskellige baggrunde, kulturer og nationaliteter, og dækker en bred vifte af personlige interesser og faglige ambitioner. Tilmelding finder sted en gang om året med undersøgelser begynder i September.We drive en rullende optagelse proces. Når du har indsendt din ansøgning, Udvalget medlem af Admissions vil informere dig, hvis du er blevet udvalgt til en samtale, enten via Skype eller - hvis du er i Tyskland - på HHL. Når udvalget er ankommet til sin endelige beslutning, vil du blive informeret immediately.Want at deltage i vores næste MBA klasse? Ansøg nu!

6

Den HHL-Leipzig mix sætter den perfekte balance for at studere, netværk og nyder livet

HHL ligger i Leipzig, i hjertet af Europa. Med en høj kvalitet livsstil, meget moderate leveomkostninger, mange parker, udendørs idrætsanlæg, omkringliggende søer med smukke strande, samt mange jogging og cykelstier, Leipzig er nok den "grønneste" storby, som du kunne finde - opdage det for dig selv! Alt i alt: HHL-Leipzig Mix sætter den perfekte balance for at studere, netværk og nyde livet.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Berlin Fuldtid MBA
    • Berlin, Tyskland
  • MBA (Master of Business Administration)
    • Vienna, Østrig
  • The ALBA MBA
    • Athens, Grækenland